Totalul afișărilor de pagină

5 aug. 2021

Cum ne ajuta Arhanghelii...


 Arhanghelii sunt fericiti sa va ajute in toate aspectele carierei dumneavoastra. Iata cateva din rolurile specifice pe care le pot indeplini acestia:

Ariel: acest arhanghel ii ajuta pe cei interesati de cariere privind mediul inconjurator, natura si ingrijirea animalelor. De asemenea, Ariel ajuta la obtinerea banilor si altor mijloace necesare pentru indeplinirea misiunii personale si pentru cheltuielile zilnice.

Azrael: atunci cand cariera dumneavoastra implica ingrijirea sau indrumarea unor oameni aflati in suferinta sau cu afectiuni (cum ar fi activitatea intr-un spital, ospiciu, centru de consiliere etc), acest arhanghel va poate ajuta sa gasiti cuvintele si sa faceti faptele potrivite pentru a-i mangaia si a-i imbarbata pe cei in suferinta.

Chamuel: „arhanghelul gasitor” va va ajuta sa localizati cariera sau slujba pe care o cautati. De asemenea, Chamuel va va ajuta sa va pastrati linistea sufleteasca, ajutandu-va sa gasiti cea mai buna slujba.

Gavril: arhangelul mesager ii ajuta pe profesori, pe ziaristi, pe scriitori si pe cei care doresc sa lucreze cu copiii. Daca simtiti ca doriti sa scrieti, Arhanghelul Gavril va va motiva si va va calauzi. Daca doriti sa ajutati copiii intr-un anumit fel, cereti-i lui Gavril aceasta insarcinare divina.

Haniel: arhanghelul gingasiei si al bunavointei este minunat sa fie invocat atunci cand va prezentati la un interviu pentru obtinerea unui loc de munca, atunci cand participati la adunari si in orice moment in care doriti sa fiti deosebiti si plini de gratie.

Iofiel: arhanghelul frumusetii ajuta la pastrarea unei energii curate si inalte la locul de munca si la mentinerea unor ganduri pozitive privind cariera.

Metatron: daca in cariera aveti de-a face cu adolescenti sau copii plini de energie, Metatron va poate ajuta. Va poate da insarcinare divina daca va place sa lucrati cu adolescentii. De asemenea, Metatron este un minunat motivator si organizator, prin urmare il puteti chema daca aveti nevoie de ajutor la inceputul unei activitati.

Mihail: Arhanghelul Mihail va poate ajuta sa descoperiti misiunea personala, scopul vietii, si sa stabiliti urmatorul pas de urmat in cariera. Una din cele mai bune cai de a incepe este sa-i scrieti o scrisoare, in care sa-i cereti indrumari privind cea mai potrivita cariera si cele mai bune optiuni legate de educatie. Mihail este unul dintre cei mai vocali arhangheli, astfel incat nu veti avea niciun fel de problema sa-l auziti. Scrieti raspunsurile primite sub intrebarile puse, chiar in scrisoarea adresata lui, pentru a avea o imagine clara a indrumarilor primite legate de cariera.

Stilul de adresare al Arhanghelului Mihail este foarte „la obiect”. Este destul de plin de iubire, dar si foarte aspru. Din acest motiv, Mihail este un arhanghel pe care este minunat sa-l chemati in ajutor atunci cand aveti nevoie de curaj pentru a va schimba sau pentru a va imbunatati cariera. Va va ajuta sa gasiti o slujba mai buna, sa incepeti propria afacere ori sa va sustineti parerea, cu iubire, fata de colegi, de sefi sau de clienti.

Mihail este de mare ajutor atunci cand aveti de reparat aparate electronice sau mecanice, cum ar fi calculatorul, masina, faxul etc.

Rafael: daca urmati o cariera in domeniul vindecarii ori va simtiti indrumati sa deveniti vindecatori, Rafael va poate ajuta. In calitatea sa de arhanghel vindecator sef, Rafael poate ajuta in toate aspectele legate de cariera de vindecator. Va poate indruma si ajuta sa alegeti modalitatea de vindecare ce va va crea cele mai mari bucurii, va poate supraveghea pregatirea de vindecator, va poate ajuta sa deschideti si sa conduceti un centru de vindecare, sa gasiti cea mai buna slujba in domeniul vindecarii ori sa aveti succes in practicarea pe cont propriu, si sa gasiti cele mai potrivite proceduri si cuvinte in cursul sedintelor de vindecare.

Raguel: daca munca dumneavoastra implica relatii cu clientii, cu colegii si activitati de mediere (de exemplu, consiliere privind casatoria), Arhanghelul Raguel va poate asigura interactiuni armonioase.

Sandalfon: acest arhanghel ii ajuta pe cei care au ales o cariera artistica, in special in domeniul muzical. Chemati-l pe Sandalfon ca pe o muza care sa va inspire, ca pe un profesor care sa va calauzeasca procesul creator si ca pe un impresar, care sa va puna in valoare proiectele creatoare.

Uriel: arhanghelul luminii va poate ilumina mintile cu idei si concepte. Chemati-l in ajutor pe Uriel cand aveti de rezolvat probleme, de pregatit o sedinta de brain-slorming sau o discutie importanta.

Zadkiel: acest arhanghel va ajuta sa va imbunatatiti memoria si este de mare ajutor studentilor sau oricui trebuie sa retina nume, cifre sau alte informatii importante.

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu