Totalul afișărilor de pagină

7 aug. 2021

Unele suflete...


Unele suflete vin într-o familie pentru a-i ajuta să evolueze pe cei din familia respectivă, din Iubire pentru sufletele lor. Un copil poate veni într-o familie cu un contract sacru (semnat de sufletul său înainte de a se naște) care prevede că va face leucemie/ cancer și va muri la 4-5 ani. Și acel copil se va îmbolnăvi și va muri nu pentru că avea o vibrație joasă sau pentru că a plătit o datorie karmică dintr-o altă viață; acel copil a venit în acea familie ca să-i activeze pe părinții săi, el a venit ca să îi învețe pe părinții săi un nou nivel al Iubirii. Moartea lui va sfărâma inimile părinților și astfel le va deschide larg inimile către un nou nivel de compasiune și Iubire.
Acel suflet/ copil a venit sub contract pe Pământ, ca să le deschidă inimile părinților săi și va respecta contractul său sacru.
Și vă spun că mulți dintre voi ați venit pe Pământ ca să faceți asta pentru cei apropiați, ca să-i ajutați (în felul vostru propriu) să evolueze. De ce v-ați asumat un asemenea contract sacru? Pentru că sunteți suflete suficient de puternice ca să faceți asta. De aceea v-ați asumat contracte atât de dificile, de aceea v-ați asumat Misiunile cele mai grele.
Despre asta este vorba, atunci când vorbesc despre a te alinia unor adevăruri mai înalte, de a trăi în integritate, de a-ți trăi adevărul.
Altfel veți trăi în aliniere cu adevăruri de vibrație joasă și veți avea impresia că nu aveți nicio valoare, că e ceva în neregulă cu voi, că sunteți niște ratați, pentru că „nu aveți succes”/ „nu sunteți oameni realizați" în conformitate cu standardele Vechii Paradigme.
Altfel nu veți conștientiza ce anume a făcut acel copil care s-a îmbolnăvit și a murit și veți rata oportunitatea pe care v-a oferit-o el, în sensul de a evolua și a funcționa cu inima larg deschisă. (Robert Ohotto)

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.
 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu