Totalul afișărilor de pagină

14 aug. 2021

Sunteți aici...


 
Sunteți aici pentru a împărtăși Lumina voastră cu alții. Sunteți aici pentru a da un exemplu de Iubire, bunătate, generozitate.
Lăsați Soarele vostru să strălucească, chiar dacă credeți că nu se merită. Pentru că veți continua să luminați și oamenii care nu vor străluci niciodată. Pentru că veți continua să luminați colțurile în care lipsea lumina. Pentru că veți străluci întotdeauna peste umbre, așa cum Soarele strălucește necondiționat pe pământ, pentru întreaga creație.
În cele din urmă, misiunea voastră este să alegeți cu inima, apoi să iubiți și să respectați pentru tot restul vieții ceea ce ați ales. Fiecare zi este o nouă oportunitate. Puteți alege cum să trăiți, cum să simțiți, cum să iubiți. Alegeți să fiți Lumina. Alegeți să vă exprimați din sufletul vostru. Alegeți să fiți Soarele din sufletul vostru. Lăsați-vă Soarele să lumineze lumea care vă înconjoară!
Niciunul dintre noi nu dăruiește de la noi înșine, dar dăruim din Sursa însăși, prin noi. Fiecare dintre noi suntem instrumente prin care Universul își exprimă abundența și alege să continue să se extindă și să creeze.
Fiți Lumina, fiți iubire, fiți armonie aici și acum~Quantum sparkle

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa de email  gabi.gabriela58@yahoo.com

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu