Totalul afișărilor de pagină

14 mai 2020

A 5-a dimensiune nu este un loc, este o Creație...

Noi ne creăm propria realitate. Această informație s-a transmis de mii de ani și a fost păstrată ca secret în societatea vestică de tot atâția ani . Este totodată cea mai importantă informație pe care „puterile care au fost” încearcă să o oprească să ajungă la masele adormite. Motivul pentru care această cunoaștere este ținută secretă este pentru că atunci când o persoană este adormită (netrezită din punct de vedere spiritual), poate fi condusă să creeze realitatea altcuiva folosind frica, persuasiunea și iluzii create ale unei realități care este vândută atât de insistent încât este greu de crezut că nu este reală.
Dar, când ne gândim la a 5-a dimensiune, sau la orice altă dimensiune superioară, uităm deseori că este valabil același lucru. În dimensiuni mai subtile materialul esențial este fizic mai subtil, dar ce se întâmplă sau ce experimentăm acolo, sau chiar intrând în acea realitate mai puțin densă, este propria noastră creație. Pentru a intra într-o dimensiune mai subtilă și mai flexibilă, avem nevoie de conștientizare și de capacitatea de a ne permite să fim și să creăm în acea realitate mai puțin densă. Facem aceasta devenind noi înșine mai puțin „denși”.
Datorită solidității mai reduse a celei de-a 5-a dimensiuni (sau a 4-a sau a 12-a sau a oricărei dimensiuni intermediare), cei care o fac parte din mediul lor sunt mult mai conștienți de propria natură și de natura realității lor. Suntem „capabili să facem/să ne descurcăm” mult mai bine decât în soliditatea 3D. În dimensiunile mai subtile, pentru a „folosi” puterea altei persoane avem nevoie de acordul ei conștient. Motivul este că în acele dimensiuni a mai rămas foarte puțină neconștiență și ce a rămas nu poate fi folosit cu ușurință de alții.

Noi creăm a 5-a dimensiune

Da, toată realitatea fizică este o iluzie și are mai multe dimensiuni, dar pe care le creăm pentru a trăi experiența individualității. Aceste dimensiuni există în același „loc”, care este infinit, însă în același timp, alegem să fim conștienți doar de o mică porțiune din acea „realitate” atotcuprinzătoare. Acea mică porțiune dictează ceea ce experimentăm ca „real”. Diferența dintre a 3-a, a 4-a și a 5-a dimensiune ține de împuternicire, subtilitatea materiei solide și de capacitatea de a face. Prin urmare, ce experimentăm în dimensiunile mai subtile este ceea ce alegem să experimentăm acolo. Ele nu „există” până când nu creăm acel spațiu și ne deplasăm conștiența în el.
În Unitate nu există dimensiuni pentru că nu există un construct singular de individualitate în care să existe „altul”, fie că este vorba de „altă persoană” sau de „mediu”. Din punctul de vedere al Unității, diferența dintre dimensiunea a 3-a și a 5-a este infinit de mică și nesemnificativă, dar din punctul nostru de vedere, și din perspectiva conștiinței noastre, nu ar putea exista două experiențe mai diferite ale existenței fizice. Și, cel mai important aspect, acestea nu sunt dimensiuni în care trecem, ci dimensiuni pe care le creăm în mod activ, clipă de clipă, prin ridicarea nivelului personal de vibrație, ridicând nivelul de vibrație al planetei și fiind complet conștienți de intenția și energia din spatele tuturor comunicațiilor noastre cu alții și cu noi înșine. Este un proces personal de creație.

Cum ajungem la acel punct de creație conștientă?

Cum ajungem la acel punct de creație conștientă? Ne ridicăm nivelul de vibrație personal, ridicăm nivelul de vibrație al mediului nostru, întrupăm noua paradigmă. Cum facem asta? Găsim instrumentele care rezonează cu noi. Există mii de astfel de instrumente. Ce rămâne de făcut după ce ne ridicam propriul nivel de vibrație, pe cel al planetei și după ce creăm a 5-a dimensiune? Ei bine, e la latitudinea voastră. Rolul meu nu e de creator, ci este să va inspir să fiți auto-împuterniciți, să vă preluați propria autoritate, să fiți stăpânii propriei realități, să vă arăt că aveți la dispoziție instrumentele, capacitatea și abilitatea astfel încât nimeni altcineva să nu vă poată lua vreodată puterea fără consimțământul vostru conștient.
Este rolul vostru să creați noua paradigmă, a 5-a dimensiune sau orice alt nume sub care cunoașteți acea experiența în plan fizic subtil. Când începeți? Eu spun să începeți ACUM! Voi sunteți CREATORUL. Începeți să creați acea nouă realitate chiar acum. Nu este un loc în care să ajungeți, este ceva ce VOI creați astăzi ridicându-vă nivelul de vibrație și decizând ce vreți să creați. Numele meu este Inelia Benz și sunt aici pentru a ridica nivelul de vibrație al planetei. Voi pentru ce sunteți aici?


 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu