Totalul afișărilor de pagină

30 mai 2020

AVIZ IMPORTANT PENTRU TOATĂ UMANITATEA...

Chaneling anonim de la Pleiade pentru a va conecta cu sufletul vostru.
„Va salutam cetateni ai lumii. Vrem sa va comunicam un mare adevar, deoarece in aceste timpuri dificile a sosit vremea sa va conectati la puterea sufletului vostru.
Mediile de comunicare nu va informeaza despre adevarata DUMEAVOASTRA realitate, din contra, doresc sa o mentina ascunsa. 

Realitatea este ca suntem fiinte cuantice, suflete formate din energie si o Inteleapta constiinta.
Cu gandurile si emotiile noastre emitem unde energetice vibrationale care atrag evenimente de aceeasi vibratie.
Oameni de stiinta si fizicieni deja au demonstrat-o cu sute de experimente.
Ei il numesc efectul placebo. Mintea creeaza realitatea pornind de la gandul pe care ne focalizam cel mai mult.
Dar sunt constienti ca, daca umanitatea ar cunoaste acest mare adevar, ne-am trezi harurile si potentialele numai antrenandu-ne mintea pentru a intretine ganduri pozitive de creativitate, prosperitate si iubire si aceasta ne-ar conduce spre o viata armonioasa, cu o sanatate mai buna si fara nici o carenta, ceea ce cu adevarat doreste marea majoritate a umanitatii.
Ne estompeaza vocea inteleapta care vine din sufletul nostru cu mijloace ca televizor, presa catastrofica, creand crize si rasism, razboaie, atentate, contaminand mancarea, retetandu-ne medicamente inutile si un mare etc. Pentru ca daca ne conectam cu puterea noastra nu ar fi folositor pentru banci, farmaceutice, industria petroliera, etc.
Gigantii care trag firele sunt constienti de aceasta realitate pe care o cunosc de la oamenii de stiinta si fizicienii lor.
De aceea vrem sa va transmitem acest comunicat in fata pandemiei prin care trecem in aceste zile.
Aceasta pandemie va creste daca mentinem „mintea centrata pe panica”.
De aceea va sfatuim sa incercam sa meditam cat mai mult posibil, sa meditam asupra iubirii si a multumirii penru viata, sa vizualizam o lumina aurie care inconjoara pamantul si protejeaza si vindeca toate fiintele si pamantul insusi.
Sa nu ne uitam la stiri si sa nu trimitem mesaje negative despre virus. Nici sa nu vorbim incontinuu de el si sa nu ne centram pe cat e de daunator pentru ca ii dam mai multa forta. Chiar putem sa trimitem iubire catre virus si va pierde lupta sa pentru a se transforma in aliatul nostru.
Acest mesaj nu e nici o tampenie. Suntem fiinte cuantice, creem cu puterea mintii si a emotiilor noastre.
Ne aflam intr-o situatie de alerta in care a ajuns momentul sa ne conectam cu puterea noastra.
Nu este timp pentru indoieli, intreaga umanitate stie ca suntem mai mult decat un corp si un creier. Stramosii nostri au lasat aceasta scrisa in decursul istoriei. Si vocea sufletului nostru mereu ne-a spus-o desi nu vrem sa o ascultam.
Nu exista un Dumnezeu care premiaza sau pedepseste. Dumnezeu ne-a creat dupa chipul si asemanarea lui. Suntem parte din El. Suntem la fel ca El. Noi creem carentele noastre si gloria noastra. De aceea trebuie sa ne conectam cu sufletul nostru, nu este timp de pierdut!
Si daca ti-e greu sa o faci… cauta ajutor… video-uri cu meditatii, conecteaza-te cu natura, observa marea, conecteaza-te cu respiratia ta.
A sosit momentul. Cu cat suntem mai pozitivi, cu atat mai repede depasim aceasta criza.

Crezi sau nu acest mesaj, ar fi bine sa il transmiti mai departe pentru ca cine il citeste sa decida ce vrea sa faca, in plus, poate face mult bine altor cetateni.
Curaj! O sa depasim aceasta criza cu incredere si iubire!”
Sursa: grup terapeutic

 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu