Totalul afișărilor de pagină

29 mai 2020

Este alegerea noastră ...

"O să vă ofer 5 pași care să vă ajute să treceți mai ușor prin această perioadă în care mulți oameni au sentimentul că nu mai au controlul asupra vieții lor. Sunt impuse tot felul de reguli/restricții și noi avem senzația că nu mai putem trăi așa cum dorim, că suntem obligați să ne conformăm unor reguli care ne limitează drastic libertatea personală. Simțim iritare, furie, revoltă, stres, ne simțim controlați – sunt tot felul de emoții de acest tip pe care în trecut nu le experimentam atât de intens în viața de zi cu zi.
Așadar, cum putem proceda atunci când ieșim din casă și intrăm în paradigma coronavirusului, în acea energie de vibrație atât de joasă din lumea exterioară, în care suntem obligați să respectăm tot felul de reguli care ne fac să ne simțim controlați? Pentru că în unele zile va fi mai ușor, iar în unele zile va fi mai dificil și poate veți simți ceva de genul „Nu mai suport așa ceva! Nu mai pot accepta lucrurile astea nici măcar o singură zi!”.
1.Primul pas este SĂ ACCEPTĂM FAPTUL CĂ ACESTE REGULI SUNT REALE, CĂ SUNT IMPUSE ACESTE RESTRICȚII – CĂ ELE EXISTĂ ÎN REALITATEA NOASTRĂ.
Parte din iritarea/ nervozitatea/ furia/ revolta pe care o simțim uneori vine din faptul că simțim că nu putem face să dispară aceste reguli/ restricții care nu ne plac, nu credem că au vreun rost, nu vrem să le respectăm.
Așadar, întâi acceptăm că această situație este reală, că există în viața/realitatea noastră.
Că ne place sau nu, asta este situația. Nu o ignorăm și nu o negăm, nu ne prefacem că nu se întâmplă.

2. Următorul pas este SĂ CONȘTIENTIZĂM FAPTUL CĂ NU O SĂ NE PLACĂ ATUNCI CÂND VOM IEȘI DIN CASĂ ȘI NE VOM CONFRUNTA CU ACESTE SITUAȚII – vom fi obligați să respectăm regulile impuse în anumite spații, dacă intrăm acolo. Așadar, acceptăm faptul că o să ne simțim inconfortabil, dacă vom intra în diverse instituții sau în magazine.
Unii dintre voi deja ați acceptat acest lucru, iar alții nu ați acceptat,ații sunteți pe cale să acceptați.

De asemenea, este necesar să înțelegem că este în regulă modul în care ne simțim și ne comportăm atunci când ieșim din casă. Nu vă judecați pentru modul în care vă manifestați, iar în cazul în care vă simțiți foarte rău sau aveți unele reacții dezechilibrate, tratați-vă cu compasiune și tratați-i cu compasiune și pe cei din jur. Chiar dacă uneori vă înfuriați sau vă revoltați, este în regulă, tratați-vă cu compasiune.Uneori, când simțiți atât de intens energie de vibrație foarte joasă ale paradigmei coronavirusului, este posibil vă pierdeți echilibrul energetic/ emoțional, este posibil să judecați situații și persoane, este posibil să fiți indignați sau să vă certați cu diverse persoane, pentru că simțiți că „e prea de tot”. Ideea este ca atunci când vă liniștiți să conștientizați ce s-a întâmplat, să conștientizați că v-ați pierdut echilibrul pentru câteva minute/ ore și să vă tratați cu compasiune, pentru că aveți de-a face cu energii de vibrație joasă care sunt foarte puternice și care uneori este posibil să vă copleșească. 3. Următorul pas este ca atunci când sunteți în interiorul paradigmei de vibrație joasă a coronavirusului – adică, de exemplu, atunci când sunteți într-un magazin și vi se spune că dacă nu purtați mască, nu vi se permite să intrați și să vă faceți cumpărăturile sau când stați la rând și vi se spune că sunteți obligați să stați la distanță de câțiva metri unul de altul sau când cineva susține că este foarte bine să fie toți oamenii obligați să poarte mască și să fie obligați să facă vaccinul antiCOVID, când acesta o să apară, etc -, PRIVIȚI LUCRURILE DIN POSTURA OBSERVATORULUI NEUTRU.
Spre exemplu, eu am intrat în paradigma coronavirusului în contextul unei discuții pe care am avut-o cu o altă persoană, ceea ce mi-a dat o stare foarte proastă. Iar la un moment dat Sinele meu Superior mi-a spus: ”Știi că nu este obligatoriu să intri în această paradigmă. Poți să privești lucrurile din postura Obervatorului neutru, în loc să te lași trasă în jos din punct de vedere energetic”.
4. De fiecare dată când priviți situația respectivă din postura Observatorului neutru voi ieșiți din acea stare în care simțiți că sunteți obligați să respectați niște reguli cu care nu sunteți de acord, în care vă simțiți controlați, etc și conștientizați că ESTE ALEGEREA VOASTRĂ SĂ FACEȚI UN LUCRU SAU ALTUL. Noi alegem să avem acele experiențe (unii aleg la modul conștient, alții aleg la modul inconștient).
Mai concret, noi știm că atunci când ieșim din casă vom intra în paradigma de vibrație joasă a coronavirusului, dar este alegerea noastră să ieșim din casă, chiar și în aceste condiții. Atunci când intrăm într-o discuție despre COVID-19 cu o persoană care crede că toată lumea trebuie să poarte mască și să fie vaccinată antiCOVID este alegerea noastră să ne implicăm în acea discuție. Și poate uneori o să ne enervăm sau o să ne certăm cu cineva, dar asta este – a fost alegerea noastră. Și nu ne judecăm pentru că ne-am ieșit din fire. 5.Ultimul pas este legat de ideea de A NE OFERI CEEA CE AVEM NEVOIE, pentru a reuși să ne păstrăm starea de bine/echilibru cât mai mult timp posibil. Observați de ce anume aveți nevoie, ca să vă mențineți starea bine. Aveți nevoie de mai mult somn? Aveți nevoie de o mai bună hidratare, de mai mult aer curat, de mai multă mișcare?
Fiți atenți la ce vă cere corpul vostru fizic și oferiți-i tot ce are nevoie, pentru că aceste energii de vibrație joasă sunt foarte intense acum, sunt greu de „dus” și o să vă simțiți epuizați. Și ultimul lucru de care avem nevoie este să tragem de noi înșine, să ne chinuim pe noi înșine, să ne forțăm să facem ce nu ne simțim capabili să facem, să ne judecăm pe noi înșine.
Înțelegeți: avem de-a face cu energii de vibrație foarte joasă, care ne solicită foarte mult; pentru corpul nostru fizic, dar și pentru psihicul nostru este foarte greu, așa că nu este cazul să ne facem singuri viața mai grea decât este.
Este în regulă să simțiți furie uneori, să vă simțiți revoltați, să vreți să țipați, să vă certați, să judecați – dacă se întâmplă, după ce faceți aceste lucruri, tratați-vă cu compasiune." (Lorie Ladd)

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu