Totalul afișărilor de pagină

8 mai 2020

REGENERAREA ORGANELOR TEHNICILE MENTALE ALE LUI GRABOVOI si PETROV...

Imitand minuniile lui Isus Cristos si Avatarele din Veda, cei trei cercetatori rusi spun ca au descoperit secretul regenerarii organelor si pe cel al tineretii vesnice.
Cu totii am auzit de un om orb care isi recapata vederea, un infirm care începe sa mearga, si un om mort care este adus la viata de catre Hristos.
In urmă cu 3000 de ani, cand Krishna a atins-o pe Kubja, o femeie cocosata și cu spatele deformat, ei i s-a indreptat spatele si a devenit mai tanara.
Vedele (vechi scripturi indiene), Upanishadele si Puranas sunt pline cu minuni ale vindecatorilor care au restaurat organe pierdute si au intinerit mai multi oameni.
În timp ce tendinta generala este de a respinge aceste cronici, cei trei cercetatori si vindecatori rusi - Grigori Grabovoi, Arcady Petrov si Igor Arepjev - opereaza în lume, replicand aceleasi actiuni.
CE ESTE REGENERAREA CELULELOR ?
Vindecatorii care opereaza cu Reiki au putut observa energia unui organ bolnav, care este întotdeauna alterata in comparate cu energia unui organ sanatos si ca transmitand anumite frecvente de energie cu o intentie puternica se obtine o imbunatatire. Dar regenerarea celulara este altceva.
Organe intregi, care au fost îndepartate chirurgical, pot fi regenerate si pe deplin functionale. Femeile,de exemplu, isi pot regenera uterul si pot continua sa procreeze. Aceasta este noua tehnologie pe care ne-o propun acesti cercetatori rusi si cel mai interesant aspect al acestei metodologii este faptul că oricine poate obtine rezultate pozitive. Organele interne, dintii, parul si alte celule din corp pot fi regenerate. Celulele au o constiinta proprie care poate fi influentata în mod pozitiv sau negativ de gandirea umana.
Atunci cand gandul este combinat cu o intentie puternica si cu anumite tehnici, e in stare să dirijeze o energie puternica, capabila sa schimbe programele si informatiile din celule, si sa obtina rezultate pozitive.
Potrivit cercetatorului rus Arcady Petrov - lider in sectorul regenerarii celulare - atunci cand o celula primeste informatii corespunzatoare, durata ei de viata se poate extinde la mai mult de 1000 de ani. Implicatiile acestei descoperiri sunt enorme și interesante in ceea ce priveste garantarea unei longevitatati sustinute de bunastare si o buna calitate a vietii la orice varsta. Multi dintre cei care au folosit aceste tehnici traiesc acum regenerarea celulara, cresterea nivelului de energie, al vitalitatii și absenta infectiilor virale si bacteriene.
In iulie 2012, o femeie care a participat la un curs de regenerare celulara in Australia cu vindecatoarea Hazel Wardha, a experimentat regenerarea unui dinte pierdut in cateva saptamani !
Combinatia de energie subtila, concentrare, intentie, viziunea interioară si tehnici specifice afecteaza in mod pozitiv constiinta unei persoane si duc la regenerarea celulara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu