Totalul afișărilor de pagină

19 mai 2020

Fiți atenți ce faceți cu energia voastră...

"Dezvăluirile care au început să apară și care vor continua să apară în perioada următoare vor face mulți oameni să simtă furie/ indignare/ ură, să aibă resentimente, să dorească „ răzbunare”, să judece persoane/ organizații/ instituții, etc – toate acestea vor accentua polarizarea, vor crea mai mult haos, fiindcă alimentează energetic Vechiul Joc.
De asemenea, unele dintre informațiile care apar în această perioadă creează o stare de frică/ panică, oamenii se simt neputincioși în fața unor decizii sau planuri „rele”/ „dictatoriale”/ „diabolice” ale unor persoane cu autoritate/putere, se simt victime - și asta alimentează energetic Vechiul Joc.

Fiți atenți ce faceți cu energia voastră, fiți atenți dacă vă plasați în starea de victime, în care considerați că alții „vă fac…..” sau vă asumați puterea personală, fiți atenți dacă reacționați dezechilibrat sau vă permiteți să vă simțiți emoțiile, după care răspundeți la ceea ce se întâmplă într-un mod echilibrat.
Fiți atenți dacă luați de bun ceea ce vă spun alții că se întâmplă sau vă folosiți discernământul și decideți singuri ce este adevărat pentru voi și ce nu.

Faptul că acum se accentuează polarizarea/separarea și că ies (și vor ieși în continuare) la suprafață tot felul de adevăruri care șochează are un rost: toate acestea vor fi ca un șoc electric pentru cei care încă mai cred că vechiul Joc este singura realitate posibilă, că vechiul mod de a trăi/ funcționa este singurul posibil. Acest „șoc” va trezi mulți oameni în perioada următoare și ei vor constata că tot ceea ce credeau a fi adevărat este cu totul altfel." (Franco DeNicola)
Traducerea: Dan Mihaela
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu