Totalul afișărilor de pagină

20 mai 2020

Mulți oameni se trezesc spiritual...

"Mulți oameni se trezesc spiritual în urma unei experiențe traumatizante, a unei boli, a unui accident, a unui divorț, etc.
Nu este obligatoriu să ai parte de o experiență traumatizantă ca să te trezești din punct de vedere spiritual. Dacă însă nu dai atenție altor semne pe care le primești și este nevoie să fii zguduit în acest fel ca să deschizi ochii, atunci vei fi zguduit. Tu alegi, până la urmă (chiar dacă nu ești conștient de asta).
Și fiecare om care se trezește contribuie la schimbarea colectivului, în sensul în care oamenii să nu mai refuze să vadă/recunoască niște adevăruri inconfortabile din viața lor și să tărăgăneze lucrurile până când se declanșează o criză de amploare, să nu mai considere că dacă nu au ceva anume (un partener, o relație, un statut social, etc), viața lor s-a terminat.
Dacă noi acceptăm să ne uităm la anumite credințe/ tipare/ situații/ relații, să fim sinceri cu noi înșine și să admitem că acestea nu mai rezonează cu noi, că nu ni se mai potrivesc și să le eliberăm de bună voie, atunci vom evita anumite crize care provoacă mult mai multă suferință.
Dacă tu te agați cu disperare de anumite situații/ persoane/ relații care nu mai servesc Binelui tău, fiindcă ai impresia că ele te definesc, că fără ele viața ta nu are sens, atunci acele lucruri/ persoane îți vor fi luate, ca să vezi că poți trăi și fără ele, ca să deschizi ochii.
Când este timpul să evolueze, oamenii primesc semne atât de la corpul lor fizic, precum și de la sufletul lor, sunt împinși de la spate: „Hai, e timpul să crești! Hai, dă-i drumul, fă pasul înainte!”.
Și totuși, sunt atât de mulți oameni care deși primesc aceste semne, refuză să își schimbe modul de viață, refuză să își schimbe cariera, refuză să pună punct unei relații, refuză să-și schimbe stilul de viață, etc, până când sunt „trântiți” atât de puternic, încât nu mai au încotro și fac o schimbare.
Era necesar să fie trântiți atât de dur? Da, fiindcă au refuzat să facă schimbările mai devreme, când acestea ar fi durut mai puțin. Dacă le făceau dinainte, nu se mai ajungea să treacă printr-o situație atât de dramatică."

-sursa- Franco DeNicola

 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu