Totalul afișărilor de pagină

15 mai 2020

Accelerarea Schimbărilor...

Pe măsură ce schimbările imens puternice de acum, ne împing din ce în ce mai mult în benzile de înaltă frecvență, odată cu deschiderea imenselor portaluri cosmice de la Piramidele Giza la Sirius și de la Sirius suntem legați din nou, direct de al 7-lea Soare Central al Iluminării. Mai mult decât atât, s-au deschis discurile solare imense, puternice și prin energia pe care o emit.
Aceste discuri solare nu sunt folosite doar ca vortexuri masive și imense de energie torus, așadar, în timpuri străvechi erau folosite și unele mai mici pentru a stoca cunoașterea și informațiile Universului, și pentru a fi descărcate direct în minte. Astfel, informațiile nu puteau fi denaturate, nici răsucite, nici utilizate în moduri dăunătoare.
Odată cu acestea, au fost reactivate Piramidele de Cristal și Coloana Vertebrală a Pământului și asupra noastră au loc schimbările masive ale Pământului.
Această schimbare intră acum direct în inimă.
Alergarea fără minte în cursa șobolanilor și căutarea finală a ceea ce este „material”, a ținut umanitatea fără minte pentru mult timp. Era o căutare într-o realitate materială, care într-adevăr era iluzorie. Așa că acum, mulți optează să iasă din cursa șobolanilor, pe măsură ce inimile lor se deschid și sufletele lor se trezesc și încep să vadă adevărul.
Odată ce sufletul vede adevărul și începe să-l trăiască, nu se poate întoarce în iluzie, căci acum caută adevăruri tot mai înalte, un mod de viață tot mai înalt și mai extins, și un mod de viață de a trăi acest adevăr. Căutarea deschide apoi toate ușile noi, spre conștiința extinsă, conștientizarea extinsă și ființa expansionată.
În adâncul sufletului știe că este aici pentru un motiv, o misiune și un scop. Când cineva dorește să-și nege acest scop, chemările spre trezire vor veni pe parcurs, pentru a înnoi sufletul înapoi la starea sa inițială și spre esența a ceea ce Divinul l-a creat pentru a fi și a exprima.
În citirile mele sufletești, numele sufletului indică deja atributele superioare ale Sufletului, așa cum Divinul l-a creat, iar prin aceste atribute este menit să slujească Divinului cosmic, astfel încât Divinul să poată experimenta Creația Sa prin suflet.
Schimbările aduc acum treziri și mai înalte prin sufletele care sunt trezite și conștiente. Este necesar să ne transformăm acum într-o viteză mult mai ridicată și să ne trezim amintirea străveche din noi toți, amintire care depășește cu mult planeta și toate întrupările de aici până în Inima Creației Universale și această inimă esență a tuturor.
Creația Universală este vastă – atât de vastă încât mințile noastre umane nici măcar nu pot înțelege acest lucru. Și în cadrul Creației Universale există o ordine ascunsă, iar Legile Universale guvernează această ordine și aceste Legi se aplică întregii Creații. Se aplică sufletelor individuale, grupurilor sufletești colective, sufletului colectiv planetar, solar, galactic și universal.
Nivelurile de conștiință ale sufletelor individuale în acest moment de timp, este acela de a-și recupera în sfârșit Conștiința Universală și Cosmică. Odată ce conștiința se extinde în nivelurile Universului, cineva începe să meargă pe această planetă într-o stare de Ființă mult mai înaltă. Cu toate acestea, Starea superioară de A Fi, nu poate fi atinsă decât prin centrul inimii deschise, care se leagă direct de Suflet.
Sufletul la rândul său este direct legat de Grupul Sufletelor sau de Monadă, și prin Monadă, legat prin diferitele niveluri ale Divinității la Sursa Divină.
Multe suflete, atunci când sunt gata să se înalțe în stările superioare ale conștiinței, iar unele deja, se contopesc acum cu alte flăcări sufletești (nu vorbesc aici despre Flăcările Gemene), pentru a păși în stăpânirea deplină a sufletelor lor. Aceasta este o contopire energetică și vine numai atunci când sufletul este gata să-și asume roluri de conducere mult mai înalte și să parcurgă calea fără ego.
Acestea sunt esențe sufletești care au fost implicate pe această planetă încă de la început, mai întâi în Agartha, civilizația Pământului Interior și apoi în civilizațiile ulterioare, și mai ales în rolul profesorilor și Ghizilor Superiori. Ele servesc la nivel Universal și astfel sufletele lor au dobândit Cunoașterea Universală, care depășește orice stăpânire de pe planeta Pământ.
Aceste suflete au trăit până în prezent, într-o relativă umbră, pentru că au avut nevoie de acest lucru – și multe dintre ele au trăit vieți liniștite în estompare, în timp ce s-au ancorat în misiunea și scopul sufletului lor pe Mama Pământ, mai ales din 2004. Unii au avut parte de schimbări imense și astfel au pășit mai departe către fuziune din 2017, și vor face acest lucru din ce în ce mai mult în următorii ani, până în 2021 și 2034.
Totuși, a venit momentul ca aceste suflete să pășească în față și să se dezvăluie omenirii, astfel încât lucrarea să poată fi făcută în ritm accelerat. Ele servesc fără ego. Nu sunt acolo pentru a aduce opiu în mase, pentru a le păstra ignorante și legate, dar le va elibera de cătușe și legăturile care le mai păstrează în 3D. Această lucrare este deja făcută, dar acum va fi făcută într-o măsură mult mai mare.
Cea mai mare muncă nu se face acolo unde există multă publicitate și fanfară, și unde se duc masele. Majoritatea acestor suflete extrem de avansate au ales alte căi, care în final conduc la o trezire mult mai mare, în multe moduri alternative. Căci, într-adevăr, cei mai mari profesori umblă cu umilință și umblă în cumpătare, pentru că ei nu caută adorarea în masă și nici condamnarea, ci merg constant pe calea de mijloc, unde o singură vină sau laudă nu are efect.
Unul este concentrat total asupra muncii, și lucrează singur. Unul merge pe drumul acesta fără încetare, și unul este aici doar pentru a servi din inimă și suflet și pentru întreaga ființă. Căci, pe măsură ce se trezește, sufletele pe care trebuie să le găsească, vor fi conduse spre el și vor recunoaște acest Maestru în inimile și sufletele lor. Deoarece, Maestrul va vorbi direct în sufletele lor, și astfel sufletul îl va cunoaște prin adevărul pe care îl recunosc inimile lor.
Pentru aceasta este necesară acum unirea inimii cu mintea. Mintea va pune mereu la îndoială ce știu inima și sufletul. Cel mai bine este să ieșiți din minte și să intrați în inima, care este direct atașată de suflet, și atunci veți vedea clar. Când permiteți minții să controleze inima, nu puteți vedea. Sunteți orbi. Când inima se deschide și se reconectează la suflet și la cunoașterea sa infinită, atunci mintea servește inima și lucrează la unison cu ea. Trebuie să existe un echilibru frumos între inimă și minte.
Mai mult decât atât, are loc echilibrarea între partea dreaptă și partea stângă a creierul, uniunea în cadrul Divinului Masculin și Divinului Feminin și revenirea la stările superioare de echilibru și unitate.
Puternica imensitate a schimbărilor amețitoare, a frecvențelor vibraționale, vin peste noi în următoarele luni și în următorii ani. Divinul prin Sfaturile Universului a ordonat ca Planeta Pământ să revină la starea inițială a dimensiunii a 7-a în care a fost creată inițial pentru a fi și a deveni. Ceea ce declară Divinul – se întâmplă.
Aceasta înseamnă că toți vom avea nevoie să ne schimbăm – iar schimbările se vor întâmpla în propriile noastre inimi și suflete. Va avea loc deschiderea inimii așa cum nu am mai experimentat până acum. Vechiul tu va dispărea. Noul și mult mai Înalta voastră Versiune va crește, și vă veți recunoaște cu greu chiar voi înșivă…
Ceea ce a însemnat atât de mult pentru voi astăzi și chiar ieri, își va pierde strălucirea, deoarece veți recunoaște în cele din urmă Maya, Iluzia care a ținut umanitatea prizonieră atât de mult timp. Veți vedea adevărul și sufletul vostru va recunoaște Adevărul în cele mai înalte grade și inima voastră va ști.
Pe măsură ce inima se deschide, IUBIREA eternă o va umple. Lumina eternă și iubirea care depășește orice descriere și toată înțelegerea. Veți începe să vedeți adevărul că toți cei pe care îi întâlniți nu sunt decât un alt tu. Căci, cu adevărat, cu toții suntem UNUI. Nu există separare. Nu a existat niciodată.
Pe măsură ce Triburile Curcubeului și Oamenii Adevărului, se adună, ei vor aduce transformarea globală la cele mai înalte grade. Mai mult decât atât, se vor uni în Unitate, așa cum nu au mai experimentat până acum.
Pe măsură ce inima se deschide din ce în ce mai mult, iar Puterea Iubirii, inundă toate Ființele și Mama Pământ se schimbă în starea dimensională superioară, toate vor fi renăscute, reinventate, redimensionate și transformate. Vechiul Pământ nu mai este. Toate vor fi transmutate. Această imensă transformare alchimică și transmutare este în plină desfășurare.
Deschideți-vă inimile și permiteți Iubirii Divine să le inunde și să le umple.
Deschideți-vă cea mai adâncă amintire a sufletelor voastre și trăiți Adevărul.
Nu vă îndepărtați pentru a nu fi deschiși și a permite vechilor Adam și Eva să se dizolve, ci îmbrățișați NOUL TU, care acum se ridică în prim plan, Adevăratul SUFLET TU și apoi duceți-vă, și deveniți ceea ce trebuie să deveniți, pentru a putea îndeplini cea mai înaltă misiune și scopul vostru sufletesc aici pe planeta Pământ.
Judith Kusel
http://www.judithkusel.com
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu