Totalul afișărilor de pagină

28 mai 2020

ADEVĂRATA SPIRITUALITATE ÎNSEAMNĂ SĂ-ȚI TRĂIEȘTI PROPRIA VIAȚĂ CA UN FIU DE DUMNEZEU, NU CA UN FIU DE OM!...

Haideti sa clarificam ce inseamna cu adevarat spiritualitatea.
A fi spiritual inseamna a invata sa ne urmam propriul drum de crestere, spiritual si personal.
Inseamna a invata sa traim din si prin sufletul nostru , ajungand sa ne cunoastem pe noi insine cu adevarat; atat de profund, atat de mult, incat sa reusim sa invatam sa eleminam ego-ul, sub stapanirea caruia am trait atat de mult timp. 

Adevarata spiritualitate nu consta in cate daruri spirituale ai sau crezi ca ai, ori cat de superior te simti fata de ceilalti.
Adevarata spiritualitate nu inseamna „succesele” tale spirituale cu care sa te lauzi.
Nici priceperea ta in manuirea unei afaceri in care sa folosesti spiritualitatea ca sursa de venit, vanzandu-ti „serviciile spiritualitate” pentru a-i „ajuta” pe ceilalti.
Nici cautand faima, atentie, adorare, admiratie, din partea celorlalti, sau sa impui ideile tale, ori sa demonstrezi ceva.
Adevarata spiritualitate nu inseamna nici sa faci uz de cristale, pendule, baghete de radiestezie, sau sa folosesti culori speciale sau o anume imbracaminte…si nici atat, sa cauti sa contactezi sufletele celor morti.
Si nici sa vrem sa ne simtim maestri pentru ceilalti, tot timpul, si sa credem ca nu mai avem nimic nou de invatat.
(trebuie sa amintim ca in certe ocazii vom fi maestri pentru a-i ajuta pe ceilalti in drumul evolutiei lor personale si spirituale, insa nu trebuie sa uitam niciodata ca noi la randu-ne avem intotdeauna atatea lucruri noi de invatat.)
Adevarata spiritualitate nu inseamna nimic altceva decat lucrarea pe care o realizam cu noi insine.
In ce consta?

  • in a invata sa ne cunoastem pe noi insine
  • in a invata sa traim din/prin suflet fiind noi insine
  • in a invata sa ne dezvoltam si sa ne mentinem auto-controlul, interior si mintal – prin vointa proprie – sa nu ne mai pierdem pacea si linistea interioara si nici pe cea mintala.
Astfel vom reusi sa nu ne mai lasam orbiti, dominati si manipulati de sentimente si emotii.
Sa Fim Constienti de faptul ca tot ce manifestam in exterior prin actiunile noastre, este ceea ce generam din interiorul si mintea nostra si ca este modul in care dam forma vietii si destinului nostru.
Aceasta este adevarata spiritualitate:

Sa lucram cu noi insine, sa invatam sa fim constienti de faptul ca totul in viata e Cauza si Efect si ca doar daca noi ne schimbam pe noi insine atat mintal cat si interior, viata noastra se va schimba.
Sa invatam sa ne dezvoltam o vointa puternica in a ne mentine auto-controlul si sa traim lasand sa curga gandurile si sentimentele noastre, fara sa ne inchidem in ele, sau sa permitem gandurilor, sentimentelor sau emotiilor noaste, ori ale altor persoane sau situatii care apar in viata noastra in fiecare zi, sa ne controleze.
Sa fim constienti ca viata insesi este calea prin care invatam si ca zi de zi trebuie sa punem in practica tot ce am invatat in vietile trecute si tot ce invatam in aceasta in fiecare zi, pentru a ajunge la dezvoltarea intelepciunii noastre, care sa ne ajute sa ne amintim ca suntem singurii stapani ai energiei noastre spirituale, atat de puternica pe cat de puternici suntem noi.
INVATA SA-TI TRAIESTI PROPRIA VIATA!
Nu da importanta comentariilor sau gandurilor pe care ceilalti le au despre tine.
Unicul lucru care are importanta in viata ta este Ce Faci Tu In Viata Ta.
Tu esti singurul care decide daca alegi sa te schimbi pe tine insuti sau nu, atat personal cat si spiritual.
Tu esti singurul care decide a ce si cui deschizi sau inchizi usa vietii tale. Nu-ti fie teama!
Nu cadea prada fricii!
Nu te teme ca ai putea sa gresesti sau sa comiti „erori”!
Nimeni nu e perfect. Toti putem sa „dam cu bata-n balta” uneori si sa luam cazaturi zdravene.
Iar de multe ori chiar aceste momente, aceste „erori” ne pot invata enorm, iar „cazaturile” sa ne serveasca tocmai pentru a invata sa ne ridicam mai puternici si mult mai intelepti decat inainte, pentru a ne continua drumul cresterii noastre personal-spirituale.
ISIS ALADA
Traducerea: Ioana Suta

 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu