Totalul afișărilor de pagină

18 mai 2020

Este o etapă în Ascensiunea umanității...

"Ceea ce se întâmplă acum este o renaștere a civilizației umane și a societății, în general. Este pentru prima dată în viața noastră când indiferent unde ne aflăm în lume, avem aceleași gen de experiențe, am fost sau încă suntem obligați să stăm în case și în loc de ceea ce vrem, avem parte de ceea ce avem nevoie - chiar dacă nu suntem conștienți că avem nevoie de acele lucruri/circumstanțe. Avem nevoie de ele ca să ne trezim.
Ceea ce se întâmplă acum pune punct la ceea ce ne-a ținut divizați, la ceea ce ne-a înstrăinat de natură și de noi înșine și ne aduce mai aproape de inimile noastre, de natură (pe care o prețuim mai mult decât înainte), de familiile noastre, de comunitățile noastre.
Ceea ce se întâmplă acum ne permite să ridicăm vibrația comunității, chiar dacă Schimbarea poate fi pentru unii suprinzătoare, dificilă, dură.
Din punctul meu de vedere, ceea ce se întâmplă acum este o etapă în Ascensiunea umanității, un mod prin care se schimbă foarte rapid o mulțime de lucruri în interiorul nostru, dar și în comunitatea/ societatea/ cultura noastră. Și fiecare va înțelege asta, la momentul la care va fi pregătit.

În acest moment sunt pe Pământ mulți Lucrători în Lumină care își fac munca interioară, care binecuvântează planeta cu vibrația lor, care lucrează pentru creșterea nivelului de Vibrație/ Conștiință al umanității și ei au făcut o treabă atât de bună, încât au accelerat procesul Ascensiunii. "(Matt Kahn)
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu