Totalul afișărilor de pagină

24 mai 2020

Este un suflet curios...

"Cu toții ați auzit de expresia "oaia neagră" a familiei. Ei bine dragilor oaia neagră a familiei este acel suflet întrupat în acea familie care își va asuma suferințele și durerile provenite din arborele genealogic. Este un suflet curios care cercetează și doreste să înțeleagă dinamica energetică din familia în care s-a născut. Este acel suflet caruia majotitatea îi spun ca este un ciudat, sau vre-un rătăcit, de ce? Pentru ca un asemenea suflet nu a venit pentru a fii de acord cu clanul de familie, sau sa fie pe placul familiei. A venit să scoată clanul la lumină, să salveze clanul, să salveze sămânța, astă e rolul său. Este o șansă pentru întreg clanul familial.
Așa-numitele „Oile Negre” ale familiei sunt, de fapt, născuți căutători de căi de eliberare pentru arborele genealogic. Acei membri ai arborelui care nu se adaptează la normele sau tradițiile sistemului familial și social, cei care de la o vârstă fragedă au căutat în mod constant să revoluționeze credințele, mergând pe căile marcate de tradițiile umane, cele criticate, judecate și chiar respinse, acelea În general, sunt chemările de a elibera arborele poveștilor repetitive care frustrează generații întregi.
„Oaia Neagră”, cele care nu se adaptează, cele care urlă revolta, repara, detoxifică și creează o ramură nouă și înfloritoare ... Nenumărate dorințe reprimate, vise nerealizate, talente frustrate ale strămoșilor noștri se manifestă în rebeliunea lor care încearcă să se împlinească. . Arborele genealogic, prin inerție, va dori să continue menținerea cursului castrant și toxic al trunchiului său, ceea ce face din sarcina sa o sarcină dificilă și conflictuală ...
Să nu te facă nimeni să te îndoiești, să ai grijă de „raritatea” ta ca floarea cea mai prețioasă a pomului tău. Tu ești visul împlinit al tuturor strămoșilor tăi."
- Bert Hellinger
Via Luna Agape

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu