Totalul afișărilor de pagină

26 mai 2020

Sunt suflete minunate...

"A fost dovedit științific faptul că, începând cu anul 2007, copiii care se nasc au 13 catene de ADN, ceea ce înseamnă că vor avea abilități mult mai mari decât noi. Acești copii sunt suflete voluntare, care se nasc pentru a deveni noii lideri ce vor conduce lumea începând cu anul 2050. Până atunci, Noua Eră de Aur va fi fost ancorată de către copiii indigo, de cristal și curcubeu, care s-au încarnat după cel de-al doilea război mondial.
Mulți dintre acești copii erau suflete cosmice, provenite din alte galaxii și sisteme stelare, care au fost implicate în crearea acestei planete. Erau oameni de știință ai Înaltei Preoții, și lucrau împreună cu Sursa Divină și cu Legile Cosmice ale Creației, pentru a ajuta la stabilizarea acestei planete, precum și a primelor baze spațiale subterane și așezări din centrul planetei.
Mult mai târziu, 840 000 de voluntari (în mare parte, urmașii celor care au ajutat la crearea planetei) au rămas aici pentru a coloniza planeta, cu deplina înțelegere că acesta urma să fie un experiment, și că cei care acceptau să petreacă timp aici o făceau, știind că aceasta nu era o realitate, ci un mediu care imită realitatea, asemeni unui pilot care învață să zboare într-un simulator.

Părinții acestor copii trebuie să înțeleagă că ceea ce a funcționat pentru ei, nu va funcționa pentru aceștia! Odată cu cele 13 catene de ADN, vor avea activate toate cele 12 chakre, ceea ce înseamnă că Porțile lor Stelare sunt deschise complet. Astfel, vor fi extrem de sensibili la lumină, la vibrațiile de sunete, la frecvențe, și mai ales, la lumea nevăzută. Au capacități extrasenzoriale pe care noi am uitat cum să le folosim: teleportare, telekinezie, telepatie, își pot schimba forma, clarauz, clarvedere, etc.
Ei trebuie ținuți departe de aparate electrice care le blochează frecvențele: televizore, computere, telefoane mobile, etc. Vor fi fascinați de ele, însă aveți grijă: unii membri ai unor grupuri de pe această planetă știu lucrul acesta, și blochează în mod conștient undele de frecvență ale copiilor și adulților prin intermediul sistemelor de comunicare prin satelit; acest lucru este făcut la o frecvență care nu ne permite să ne dăm seama că suntem ținuți ostatici. Acest lucru este valabil îndeosebi pentru jocurile video, al căror scop este acela de a dezactiva acești copii, planeta nemaievoluând către Era de Aur.
Unii părinți sunt cu totul lipsiți de considerație față de nevoile acestor copii, din cauza stilului de viață adoptat: copiii sunt lăsați de mici în grija unor străini, și apoi abandonați într-un sistem școlar care pentru ei este extrem de plictisitor. Forma acestor copii este una cristalină. Ei știu cum să programeze cristale, și știu cum să fie educați prin intermediul lor. Vibrează la frecvențe atât de ridicate, încât tot ceea ce nu este de o frecvență cât mai pură îi irită, și le provoacă acele ieșiri. Se manifestă astfel întrucât nu își pot exprima astfel frustrarea de a nu fi înțeleși, de a nu primi iubirea și grija necesară ființei lor de Lumină.
Învățați-i să mediteze de la o vârstă fragedă. Puneți-le muzică liniștitoare, într-o cameră luminată ușor. Scoateți-i în natură – iubesc animalele, păsările, apa, plantele. Puneți cristale peste tot. Curățați energia din camele în care se află. Chemați-i pe Arhanghelii Jofiel, Rafael și Mihail pentru a le curăța câmpurile energetice, camerele, și pentru a-i proteja. Rugați Îngerii Păzitori să îi înconjoare într-o sferă de Lumină de protecție. Duceți-i la terapeuți care să le alinieze câmpurile; nu au karmă, așadar aura lor este imaculată.
Au nevoie de extrem de multă iubire. De asemenea, întrucât sunt încăpățânați, au nevoie sp fie ghidați ferm, dar cu iubire. Nu vor fi fericiți în grija altcuiva: v-au ales pe voi! Onorați lucrul acesta și nu-i lăsați în grija unor oameni sau instituții care nu-i vor înțelege și iubi pentru ceea ce sunt!
După ce vom fi reușit să reparăm Grila Vieții, grilele și vortexurile energetice, ei le vor readuce în funcționare. Au nevoie de o hrană cât mai crudă și mai simplă, ecologică și vegetariană. Țineți-i departe de produse de origine animală! Vor necesita anumite tehnici de educație, însă părinții au fost aleși tocmai pentru că posedă aceste abilități, ei fiind la rândul lor, în mare parte, copii de cristal sau curcubeu.
Unii copii vor avea probleme de comunicare, întrucât sunt obișnuiți cu telepatia. Unii vor avea probleme cu mersul, căci sunt obișnuiți cu corpuri de o frecvență mult mai ușoară. Cel mai bine este să-i ajutați cum puteți, cu iubire și răbdare. Caii, câinii și pisicile îi pot ajuta, întrucât se pot acorda la câmpurile lor energetice, stabilizându-le, și ajutându-i din punct de vedere emoțional.
Încercați să aveți cât mai multe plante, cristale, și elemente de apă în casă. Toate acestea îi vor liniști. Adăugați sunete de frecvență ridicată.
Sunt suflete minunate, cum extrem de multe daruri. Pur și simplu, iubiți-i!"

Judith Kusel
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu