Totalul afișărilor de pagină

11 mai 2020

Coronavirus, observat din BUDDISM...

Discipol:
Învățătorule, imi este atat de greu să înțeleg că Tatăl ne-a trimis un virus atât de agresiv. Care este scopul?

Maestrul:
Tatăl nu-l trimite, il PERMITE, este diferit. Pandemia a fost generată de om prin încălcarea constantă a legilor universale.

Discipol:
Dar ceva atât de rău va genera multă distrugere.

Maestrul:
Coronavirusul nu este rău. Nici nu este bun, este NECESAR, ceea ce este diferit. In univers nu este nimic în neregulă. Dacă coronavirusul este prezent, este din cauză că este permis de Divinitate, altfel nu ar putea exista.
Ideea de bine și de rău este generată în mintea dvs, judecând din perspectiva dvs. de ignoranță un eveniment care este el însuși neutru.

Discipol:
Dar sunt atât de mulți oameni care se infectează pe lume sau urmează să rămână fără mâncare,atâția copii, bătrâni, bărbați și femei. Este foarte nedrept.

Maestrul:
Nedreptatea nu există în cadrul iubirii universale. Asta există doar în mintea ta care nu înțelege scopul care este în profunzime.
Ceea ce există este corect, precis, exact, corespunzător. Există un proces EVOLUTIV necesar care implică o preluare constantă de informații.
O învățare parcurgând dificultățile pe care ni le prezintă viața, astfel încât în ​​mijlocul haosului și al suferinței care se generează, descoperim principiul IUBIRII care se regăsește în viața însăși. Iar acest principiu al iubirii este ceea ce ne va elibera de limitările umane și ne va face să corespundem cu experiențe de mult mai multă satisfacție și armonie.

Trebuie să înțelegeți că nimeni nu trece printr-o experiență care nu i se potrivește. Și dacă este vorba de el, va trăi, chiar și atunci când se luptă sau rezistă.
Coronavirusul nu este rău. Este foarte bun, din moment ce mulți oameni INVATA de la el. Nivelul de conștientizare al planetei este în creștere, văzându-ne nevoia de a dezvolta instrumente de dragoste grozave precum ACCEPTAREA, APRECIEREA, ADAPTAREA, RABDAREA,
COMPASIUNEA TOLERANTA și RESPECTUL.
Poate fi un test dificil, dar nu este rău.
CRESTI datorită lui. Dacă încetați să vedeți coronavirusul din fricile dvs. și începeți să-l vedeți din înțelegerea dvs., veți putea recunoaște valoarea din el.
Deci puteți trece acest TEST pe care vi-l prezintă viața.

Decizia este în tine și pentru aceasta viața ți-a oferit un liber arbitru. Ti s-a acordat puterea de a lua decizii, iar acestea vor fi respectate în întregul univers. Poti alege frica, mândria și ego-ul sau il poti da dragostei. Decizia este a ta. Este în tine! Ce decizie ai luat? Ai optat pentru frică sau pentru dragoste?
Decizia este a ta, dar va avea un rezultat, care este și al tău, și va trebui să ti-l asumi.
Dacă ești determinat de frică, vei genera distrugere în pacea ta, în energia ta vitală, în relațiile și în sănătatea ta.
Dacă te-ai decis asupra iubirii, vei trece testul pe care viața ți-l prezintă și nu vei mai avea nevoie să suferi din nou.
Dă dragostei opțiunea. Drumul este întotdeauna dragoste.

Discipol:
Și ce oferă opțiunea de a iubi?



Maestrul:
- Deveniți o ființă imperturbabilă, invulnerabila. Lucrează asupra ta în așa fel încât liniștea și fericirea ta să NU depindă de exterior.

- Încetați să vedeți probleme și începeți să vedeți oportunități pe care le puteți avea pentru a crește in interior.
- Dezvoltarea acceptării. "Tot ceea ce se întâmplă este perfect, iar dacă există și se întâmplă este pentru că are un scop." „Părinte, să se facă voia ta și nu a mea”.
„Arată-mi cum te pot servi mai bine”.

- Învață cum să curgi și să te adaptezi. El acționează cu înțelepciune în loc să reacționeze din frică.
- Urmăriți-vă gândirea astfel încât să vibreze doar în frecvența iubirii. Acest lucru vă va aduce claritate în minte.
- Nu vă împărtășiți temerile cu ceilalți. Împărtășește-ți numai entuziasmul și bucuria.
- Fie ca, cuvântul tău să aducă armonie și să îi facă pe ceilalți să se simtă încrezători.
Dificultățile nu se rezolvă luptând împotriva lor. Deveniți prieten cu coronavirusul. Nu-l vedeți ca pe ceva rău, ci ca pe ceva necesar.
Și vorbiți cu el:

 „Tu ce mă înveți?” “Ești valoros pentru mine și sunt dispus să învăț ce poți să mă înveți."
"Imediat ce învaț, poți pleca pentru că nu voi mai avea nevoie de tine." Profitați de oportunitatea pe care o prezintă viața chiar acum, pentru a face o lucrare interioară

-sursa-Pralea Constanta
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu