Totalul afișărilor de pagină

25 nov. 2021

Acordaj/Inițiere/ Pentru gradul 1 Reki ...

 A deveni Maestru ReiKi Profesor nu înseamnă doar să obţineţi o altă calificare superioară, nici măcar nu se reduce la abilitatea de a-i învăţa pe alţii. Înseamnă mult mai mult decât oricare din aceste variante. A fi Maestru Profesor ReiKi înseamnă de fapt un angajament pe viaţă de a stăpâni ReiKi - un asemenea angajament faţă de o practica de vindecare şi o disciplină spirituală vă va schimba inevitabil şi, după toate probabilităţile, vă va transforma şi întreaga viaţă. Aceasta este o hotărâre luată pe tot timpul vieţii şi, din momentul în care aţi primit acordajul de Maestru, nu vă puteţi răzgândi.

Am considerat ca este timpul sa fac cunoscute aceste initieri Reiki cat si alte sisteme energetice .Ele nu trebuie sa ramana tabu pentru un maestru profesor. Cine doreste si simte ca poate avea aceasta misiune cu siguranta o va face cu dedicatie si profesionalism.Deci fara multa vorbarie sa incepem:

 

Pregătirea Maestrului şi a camerei

Ȋncepe-ți ziua ușor și continuă tot așa, calm și într-un mod pacifist. Gândeștete și fi mulțumit de prețiosul dar al acordajului pe care îl oferi. Poți alege să te rogi, să meditezi sau să te dedici, familiei, prietenilor, umanității și ție. Simte și percepe energia care vine spre tine în timp ce te pregătești să oferi acordajul. Dacă nu ai reținut toate procedurile acordajului poți începe să citești cu voce tare elevului tău. Alege un loc liniștit și calm pentru acordaj. Procedura acordajului nu trebuie să fie memorată, dar poate fi citită cu voce tare. Studentul se poate așeza într-un scaun confortabil. Se purifică camera cu beţişoare parfumate sau tămȃie. · Se pun lumȃnărele în colţurile camerei. · Se purifică aura cu beţigaş parfumat. · Se activează palmele cu toate simbolurile. · Se face protecţia pe chakre cu CHR şi SHK. · Se execută Meditaţia Ȋn Mişcare. · Se desenează şi activează CKR şi SHK pe pereţi, pe tavan şi pe podea. · Se desenează şi activează în centrul camerei DKM, DKM Tibetan şi celelalte simboluri. · Se face o rugăciune de mulţumire şi de ajutor pentru iniţiere: Către: Sfȃnta Treime, Sfinţi, Ȋngeri, ghizi, protectori spirituali. · Se invocă toţi ghizii, îngerii, arhanghelii etc, care pot, trebuie şi vor să vină să asiste, vindece, să facă această iniţiere şi să transmită toate informaţiile necesare pentru persoanele iniţiate şi pentru tine. · Cei care au iniţieri pe mai multe sisteme pot folosi şi alte metode de curăţare personală şi a camerei. Atenţie: Poziţia corectă pe scaun este cu tălpile lipite de sol şi mȃinile in rugaciune.

Pregătirea elevului.- Ȋnvățătorul tău Reiki te ține în gândurile și rugăciunile acestuia și creează o legătură cu tine și cu Creatorul, o deschide și o stabilește. Creatorul te acordează în toată dragostea și lumina Reikiului. Primește și experimentează acordajul.


 

Punctul Hui-yin-Chakrele fiind inundate de energie universală în mod natural, preiau o parte din această energie pe care o trimit în organismul uman, unde va circula prin 14 meridiane (12 meridiane principale + 2 meridiane extraordinare). Unul dintre meridianele extraordinare, important pentru Reiki, este Jenn Mo (meridianul concepţiei). Primul punct al acestui meridian este Hui Yin care are o importanţă deosebită. Acest punct este amplasat în mijlocul muschiului pubococcigian (muschiul bazinului inferior). Ȋncordat în anumite condiţii, acest muschi produce încărcarea creierului cu energie. În timpul iniţierilor, maestrul trebuie să menţină contractat permanent punctul Hui Yin, situat la jumătatea distanţei dintre anus şi organele genitale externe, pentru a păstra un flux continuu al energiei prin extrameridianele Du Mai şi Ren Mai. Pentru a face acordajele trebuie contractat punctul Hui Yin. La început, este necesar un efort conștient pentru menţinerea lui contractat. Prin exerciţiu trebuie ca Hui Yin să fie contractat fără efort şi să poată fi menţinut astfel, în timp ce faceţi exerciţii de respiraţie, mergeţi sau vă plimbaţi. Acest lucru se va realiza printr-un exerciţiu de contractare astfel : Etapa 1 : Se contractă timp de 10 secunde Etapa 2 : Se contractă timp de 30 de secunde Etapa 3 : Se contractă timp de 1 minut.

Suflul Vital / Divin

1.     Se inspiră cu punctul Hui-yin contractat şi cu limba în cerul gurii. 2. Se desenează cu limba în spatele dinţilor, simbolul Cho Ku Rei + numele de 3ori. 3. Se suflă în palme->plex->coroana->plex->palme.

Suflul/ Respiraţia Violet

Se contractă Hui-yin. 2. Se plasează vȃrfullimbii în cerul gurii. 3. Se inspiră imaginȃnd Lumina Albă ce trece prin chakra coroanei->limbă- >partea anterioară a corpului->traversează Hui-yin->urcă prin coloană pȃnă în centrul capului pe care îl umple de Lumină. 4. Se transformă în albastru-violet, rotindu-se orar. 5. Pe fondul acestei străluciri violete se desenează Dai Ko Mio Tibetan.

 


Gabriela Ilinca-Maestru Reiki-Curs gradul 4-


Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa gabi.gabriela58@yahoo.com
 
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu