Totalul afișărilor de pagină

18 nov. 2021

Pregătirea pentru efectuarea unui tratament Karuna ...

Înainte de a efectua un tratament Karuna Reiki este adesea util să ne pregătim starea noastră energetică. Pentru aceasta puteţi să desenaţi un Simbol de Putere Reiki Usui, mare, pe toată partea din faţa a corpului şi câte unul, mic, pe fiecare chakra, începând de la Chakra Rădăcină şi sfârşind la Chakra Coroanei. După aceea imaginaţi desenarea lui Rama în faţa dumneavoastră, începând de sub tălpi şi sfârşind ceva mai sus de Coroană. Puteţi, tot atât de bine, să vizualizaţi Rama pe tălpile picioarelor dumneavoastră.

Inainte de a începe: 1.Puteţi aplica toate simbolurile în palme, cu invocarea numelui fiecărui simbol în parte, cu intenţia de a fi activate pe parcursul tratamentului, atunci când va fi nevoie. 2.Puteţi aplica toate simbolurile în palme, cu invocarea numelui fiecărui simbol în parte, în momentele când sunteţi îndrumaţi le folosiţi. 3.Puteţi aplica toate simbolurile la fiecare poziţie de mâini. 4.Puteţi aplica toate simbolurile în fiecare Chakra a pacientului. 5. Puteţi desena simbolurile deaspra Chakrei Coroană a pacientului, imaginându-vă că ele curg spre inima lui, se opresc acolo şi sunt activate, pe parcursul tratamentului, când este necesar. 6.Puteţi, pur şi simplu, să activaţi simbolurile când simţiţi că este nevoie de ele, de-a lungul tratamentului.

Lucrul cu Simbolurile Karuna Reiki pe parcursul tratamentului-Ca principiu general, se lucrează cu simbolurile Karuna Unu conform secvenţei Zonar-Halu-Harth-Rama. Zonar este folosit pentru a începe tratamentul şi pregăteşte pacientul pentru o vindecare în profunzime. Halu duce în profunzime procesul de vindecare . Harth vindecă inima, ca sediu al emoţiilor şi afectivităţii. Tratamentul poate fi sfârşit cu Rama, aşa încât pacientul să fie readus în corp, “cu picioarele pe pământ” (atât în sens figurat, cât şi în sens propriu). Simbolurile Karuna Doi pot fi inserate oricând în derularea secvenţei Zonar-Rama.-Ilinca Gabriela-maestru Karuna-curs karuna gr 1-

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa gabi.gabriela58@yahoo.com
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriela.
 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu