Totalul afișărilor de pagină

23 nov. 2021

Shanti...

 Desenaţi mai întâi unghiul, după aceea trasaţi liniile curbe.
SHANTI ADUCE PACEA ŞI CREEAZĂ ÎNCREDEREA ÎN VIAŢĂ
Shanti poate acţiona aducându-ne în şuvoiul vieţii, permiţându-ne să ne vindecăm trecutul, să creăm armonia în prezent şi să avem drumul deschis către viitor. Este vorba de procesul lui “lasă să treacă”, care imprimă trecerii noastre prin viaţa lejeritate şi ne face să ne gustăm viaţa mult mai intens. Oamenii care au tendinţa de a se îngrijora pentru că li se pare că lucrurile nu au mers prea bine în trecut, au adesesa viziuni pesimiste şi pline de anxietate cu privire la viitor. De vreme ce Shanti ne vindecă trecutul, el ne aduce pacea pentru momentul prezent şi ne eliberează de îngrijorările pe care le-am putea avea în legătură cu viitorul.
VINDECAREA INSOMNIEI
Shanti disipează temerile şi crează un sentiment suav de serenitate. Din acest motiv, poate vindeca insomnia şi vă ajută să aveţi un somn bun. De asemenea, este de ajutor în vindecarea de visele neplăcute.
VINDECAREA TEMERII ŞI A PANICII
Shanti este util în cazul vindecării crizelor de panică sau a oboselii cronice. Şi aceasta pentru că are darul de a linişti temerile şi de a aduce liniştea. Mulţi oameni pentru care temerile reprezintă aproape un mod de viaţă se îngrijorează în legătură cu viitorul, se gândesc că lucrurile vor evolua negreşit într-un sens negativ, pun răul înainte, în loc să se concentreze asupra îndeplinirii scopurilor personale. Proces care îi secătuieşte de energie, astfel încât ei devin slabi şi li se instalează o mare oboseală. Shanti le imprimă o stare de spirit care îi face să se poată concentra mai mult asupra lui “acum” şi să facă aceasta fără convulsii şi sincope interioare.
MATERIALIZAREA CELOR MAI BUNE REZULTATE
Când este asociat cu Rama sau cu Kriya, Shanti poate aduce armonia aşa încât realizarea scopurilor să pară un proces lin şi fără obstacole.
DEZVOLTAREA CLARVIZIUNII
Meditaţi pe imaginea Simbolului Shanti, cu vârful unghiului intrând în Al Treilea Ochi, simbolul fiind trasat într-un plan vertical, perpendicular pe planul frunţii. Meditaţi asupra acelui vârf; aceasta purifică Ajna Chakra, ceea ce duce la dezvoltarea clarviziunii.-Ilinca Gabriela-maestru karuna-curs karuna grad 2-


Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa gabi.gabriela58@yahoo.com

 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu