Totalul afișărilor de pagină

22 nov. 2021

Halu...

 Având o acţiune similară cu Zonar, mai puternică şi la niveluri mai profunde însă, Halu nu este totuşi un înlocuitor al lui Zonar, ci mai degrabă complementar lui. Halu completează acţiunea lui Zonar aşa cum Reiki întregeşte alte genuri de terapie, în acelaşi spirit.
Desenaţi simbolul Zonar, după aceea adăugaţi cele două linii spre centru şi completaţi piramida în partea de sus a simbolului.
Vindecarea modelelor mentale subconştiente
Utilizăm Halu pentru a dezintegra modelele mentale negative din subconştientul nostru, care până acum ne-au izolat de adevăr şi de realitate. În timpul procesului de vindecare al Umbrei sunt pulverizate iluziile şi negările, Halu ajutând acestui proces chiar şi în cazul în care, în anumite situaţii, ajutorul (pe care îl dă Halu) ca proces presupune împotrivirea celorlalţi. Halu ne sprijină să acceptăm partea imperfectă din noi înşine cu scopul de a conştientiza, iubi şi vindeca.
Vindecarea Umbrei Ego-ului
Umbra există în subconştientul nostru. Este alcătuită din lucruri ce ne aparţin şi pe care le considerăm inacceptabile, în consecinţă, încercăm să le ascundem (negare) împingându-le în străfundurile subconştientului. Vom vedea adesea în alte persoane aceste lucruri părţi nedorite (proiecţie) şi nu le vom simpatiza tocmai din acest motiv. (Părţile din noi înşine, negate şi neacceptate, sunt depozitate de cele mai multe ori în A Doua Chakra). Putem face acest lucru dacă pacientul este concentrat asupra unei experienţe neplăcute sau a unui comportament care a fost până acum dificil de tratat. În timpul procesului, întrebaţi-l dacă înregistrează tensiune în vreo parte a corpului, semnificaţia fiind că zona respectivă din corp conţine cauza problemei. Câteodată, aceasta este zona celei De-A Doua Chakra. Activaţi Halu şi direcţionaţi-l în zonă.
Vindecarea abuzurilor sexuale şi a celor fizice
Trauma rezultată din abuzuri fizice sau sexuale poate genera multă suferinţă. Nu întotdeauna este nevoie de a rememora experienţa şi de a retrăi trauma, în scopul vindecării. Acţiunea plină de compasiune a lui Halu (atunci când este asociată cu cea a lui Zonar) ne ajută să eliminăm energiile conexate abuzurilor sau suferinţelor, fără să fie nevoie de reactualizarea traumei. De multe ori problemele pot fi rezolvate prin înţelegerea lor, prin înţelegerea a ceea ce a avut loc, fară a dramatiza situaţia. Cu toate acestea, Forţa Supremă este aceea care supervizează întregul proces de vindecare şi numai ea hotărăşte dacă suferinţa este necesară sau nu, lăsând ca suferinţa să fie simţită în cazul
în care acest fapt este în beneficiul pacientului. Dacă totuşi acest lucru are loc, nu va fi vorba de întreaga suferinţă, ci numai de o parte a ei care îşi face apariţia conştientizat, exact atât cât permite persoanei să capete înţelegerea procesului de vindecare în desfăşurare.
Atacuri la nivel psihic şi psihologic
Singurul motiv pentru care suferim un atac la nivel psihic este că noi înşine conţinem cauza atacului. Halu ne poate ajuta să eliberăm din noi acea parte care provoacă atacurile psihice: să o vindecăm şi să o trimitem la Forţa Supremă. Adesea, atunci când încercăm să ne regăsim propria forţă, putem să nu avem încredere în ea, deoarece am folosit neadecvat forţa în trecut. Lucru care ar putea genera atacuri la adresa noastră, fie că ne atacăm noi înşine sau suntem atacaţi de alţii, care se simt ameninţaţi de forţa noastră care acum este mărită. Halu are darul de a ghida modul cum ne folosim forţa proprie: un mod înţelept şi plin de compasiune; totodată Halu contribuie la eliminarea acelei părţi din noi care atrage atacurile psihice sau psihologice. Atenţie deci: singura atitudine optimă faţă de atacuri este acceptarea faptului că noi înşine am generat cauza atacului, generare venită din interiorul nostru, ca methodă de autocunoaştere şi de autovindecare. Concentraţi-vă asupra a ceea ce dumneavoastră sau pacientul creaţi ca sursă a atacului şi trimiteţi acolo energia Halu Reiki pentru a vindeca şi elimina. Făcând acest lucru, urmaţi ghidajul interior şi îngăduiţi-vă dumneavoastră înşivă să învăţaţi, tot aşa de bine cum daţi frâu liber procesului de vindecare. Halu vă ghidează pentru a deveni un vindecător mai bun.
Halu este un instrument de vindecare puternic
Halu poate activa o rază vindecătoare, care poate fi concentrată într-o suprafaţă-ţintă a corpului infimă, favorizând vindecarea intensivă. Este foarte indicată în cazul tumorilor şi a chisturilor, ca şi în alte situaţii cu dezechilibru energetic. Când este utilizat în chirurgia psihică, este capabil să trimită fasciculul prin acumularea cea mai densă de energii nelalocul lor. Face aceasta, fiind energie mai densă decât cea din zona tratată, ceea ce provoacă disiparea acumulărilor de energie negativă.
După ce aţi lucrat cu Zonar şi Halu, pregătind pacientul pentru procesul de vindecare şi pentru o acţiune profundă a acestui proces, sunteţi acum gata să umpleţi zona de tratat cu iubirea pe care o aduce simbolul Harth.-Ilinca Gabriela-maestru Karuna-Curs gradul 1-


Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa gabi.gabriela58@yahoo.com

 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu