Totalul afișărilor de pagină

1 nov. 2021

Arhanghelul Rafael...

                       VINDECATOR DIVIN /LUMINA CARE VINDECA

 

AA Rafael este un arhanghel care are un mare interes pentru oameni și pentru  ajutorarea celor care il solicita. AA Rafael ne ajută să fim vindecatori mai buni. AA Rafael oferă bucurie, vindecare, iubire, miracole și har. AA Rafael inspiră omenirea să se roage și pazeste și îndrumă pe cei care se nasc si parcurg calatoria viatii. AA Rafael ajută in călătoriile spirituale interioare, asistă si indruma în căutarea adevărului.

Cel mai prietenos și jovial dintre îngeril, AA Rafael este, adesea, reprezentat vorbind vesel cu oamenii. El este foarte dulce, iubitor, bun și blând și când el este în jurul tău vei vedea paiete sau flash-uri de lumină verde.

O parte din munca de vindecator a AA Rafael implică eliberarea spiritului și curatarea spațiului. Deseori lucreaza cu AA Michael pentru a exorciza entitățile neincarnate și a insoti energii joase departe de oameni și locuri.

Apelati la AA Rafael, dacă sunteți un student care invata în domeniul medical sau de vindecare si sunteți în căutarea unei școli potrivite și / sau aveti nevoie de ajutor la invatat, precum si in obtinerea de timp și bani pentru școală. De asemenea, el va ajuta in stabilirea procedurilor de vindecare, atunci când școlarizarea s-a terminat.

AA Raphael nu numai că vă ajută in vindecarea durereii fizice, emoționale și mentale, vindecă si rănile din viețile trecute.

Alte domenii in care AA Rafael ajuta: este găsirea animalelor de companie pierdute, reducerea și eliminarea dependențelor și poftelor, in clarviziune, aducând unitate in viața ta; va ajuta dacă vă simțiți in afara domeniului spiritual, dacă ați pierdut un partener și / sau sufletul / corpul vostru nu se simte  "întreg".

AA Rafael este asociat cu simbolul SEI HEI KI

Simbolul Sei Hei Ki este simbolul pentru vindecare si echilibru psihic si emoțional. Este  armonia pe care o reprezinta Reiki. AA Rafael este Îngerul de vindecare, bucurie, miracole și har. AA Rafael ne ajută să găsim această armonie emoțională și spirituală. AA Raphael, marele vindecător, ne binecuvanteaza cu vindecarea întreaga noastră ființă. El ajută la vindecarea rapidă a corpului, mintii si spiritului, atunci cand este chemat.-Ilinca Gabriela-Maestru In Terapia Vindecarii cu Ingeri-

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa gabi.gabriela58@yahoo.com
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.
 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu