Totalul afișărilor de pagină

1 nov. 2021

Karuna şi Îndrumarea Spirituală...

 Karuna Reiki® în sine nu este o religie şi totuşi mulţi au fost cei care au constatat vindecări şi îndrumări de la entităţi spirituale atunci când au folosit Karuna Reiki®.
Practica asiduă cu energia Karuna Reiki® măreşte gradul nostru de conştientizare şi ne conectează cu cele mai pure entităţi spirituale: Iisus Christos, Sfânta Fecioară Maria, Guanyin, Sfântul Germaine şi alţi Maeştri Evoluaţi, îngeri şi Arhangheli.
Mulţi dintre noi ne vom afla pe noi înşine mai receptivi la îndrumarea spirituală a anumitor energii care sunt în legătură cu sistemul propriu de valori. Karuna ne poate învăţa să fim mai receptivi la Unitate prin mărirea capacităţilor noastre de a primi îndrumarea spirituală şi prin a ne prezenta altor Mari Maeştri Spirituali, necunoscuţi nouă până acum în aceasta viaţă.
Într-un curs recent ţinut de un Master Karuna Reiki ® ni s-a arătat Avalokiteshvara, cea care întruchipează principiul buddhist al compasiunii. Potrivit Dicţionarului Shambala de Buddhism şi Zen, Avalokiteshvarei i s-a dat titlul de Mahakaruna sau “Măreaţa Compasiune”. Avalokiteshvara poate însemna de asemenea “Sunetul Care Iluminează Lumea”. Adesea este figurată ca având o mie de braţe, Avalokiteshvara fiind simbolul capacităţii de a acţiona pentru binele fiinţelor sensibile, potrivit situaţiei particulare a fiecăreia. Este cunoscută de asemenea ca “Păstrătoare a Lotusului”, pentru micul lotus albastru pe care îl ţine în mână. Avalokiteshvara ajută fiinţele în toate nivelurile de existenţă.
Avalokiteshvarei îi corespunde forma chinezească, adesea feminină, de Guanyin, iar forma japoneză este Kannon. Încarnarea tibetană este Chenrezi, de altfel considerată a fi protectoarea “Ţării Zăpezilor”. Există credinţa că Chenrezi se încarnează ca Dalai Lama şi Karmapa. Karmapa acţionează pentru binele tuturor fiinţelor sensibile şi este fundamentată pe autoritatea spirituală a tulku (huofo, Buddha Viu, n.trad.), rădăcina şi originea buddhismului tibetan. Karmapa este reprezentat, în cadrul ceremoniilor, ca având o coroană neagră, ceea ce arată că este încarnarea boddhisattvei Avalokiteshvara.
Unul din sensurile lui “Tulku” este “Corpul Transformării” şi este considerat un factor important pentru asigurarea continuităţii spirituale şi politice a instituţiilor monastice tibetane.
Deşi nici unul dintre cursanţi sau dintre profesorii clasei respective nu a avut anterior cunoştinţă de existenţa Avalokiteshvarei, date şi imagini având legatură cu ea, ivite ca nişte străfulgerări, au fost înregistate de fiecare din cei care luau parte la curs. Participanţii au fost îndrumaţi să mediteze asupra informaţiilor pe care le-au primit, şi – în unele cazuri - au fost trimişi la unele surse de informaţii care i-au ajutat pe cursanţi să identifice apariţiile cu Avalokiteshvara, Energia Spirituală minunată şi plină de compasiune, care a fost gata să sprijine pe oricine i-a cerut ajutorul şi îndrumarea, fie că era reprezentată ca Avalokiteshvara sau Mahakaruna.
Altă Energie Spirituală care a fost clar identificată în apariţii: Maria, Sfânta Fecioară; ea răspândea o energie foarte suavă şi, uneori, aromă de trandafiri. Se pare că Maria îşi face simţită prezenţa mai ales când cel care îi înregistrează apariţia lucrează asupra evoluţiei unei relaţii.
Guanyin, ca Zeitate Chineză a Compasiunii şi Milei, ajută uneori când este vorba de lucrul cu copii sau cu viitoare mame. A fost văzută şi atunci când erau cazuri de afecţiuni mari, aducând cu ea energia vindecătoare a deplinei compasiuni şi acceptări.
Sf. Germaine îi ajută pe cei cărora li se arată să vadă mai clar o situaţie dificilă şi, de asemenea, să-şi mărească puterea de clarvedere şi de “cunoaştere intuitivă”.
Iisus Christos răspândeşte o energie inconfundabilă de iubire necondiţionată, deseori percepută ca un alb foarte pur sau ca o lumină argintie.
Sf. Arhanghel Mihail şi-a făcut uneori simţită prezenţa atunci când cel care recepta avea temeri, era bulversat emoţional sau în mare nevoie de protecţie.
Sf. Arhanghel Gavriil s-a arătat şi el în timpul lecţiilor Karuna, oferindu-şi cursanţilor sprijinul de a prelua din karma acestora, de a le-o curăţi sau de a-i îndruma aşa încât aceştia să afle ceea ce era necesar să ştie sau să facă pentru vindecarea completă.
Există câteva experienţe în care Fiinţe Spirituale s-au înfăţişat pe parcursul cursurilor Karuna sau când erau făcute tratamente. Este posibil să întâlneşti Fiinţele Spirituale descrise aici sau să ai alte experienţe. Dacă lucrezi cu Karuna Reiki®, fă-o cu inima şi mintea deschise. Cu cât învăţăm mai mult să credem pe de-a-ntregul în Energia Karuna Reiki®, cu atât această minunată Energie va comunica mai mult cu noi.-Ilinca Gabriela-Maestru Karuna-Curs Karuna gradul 1 si 2-


Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa gabi.gabriela58@yahoo.com
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu