Totalul afișărilor de pagină

5 nov. 2021

Dragonii Abundenței ...

 

Dragonii Abundenței sunt un grup de dragoni care dețin frecvența abundenței.

Abundența este o stare vibrațională de a fi abundent,de a te simti abundent,plin de iubire si recunostinta , în calitate de lucrători în lumină și deținători ai înțelepciunii Dragonului, cunoaștem importanța deținerii vibrațiilor pozitive în câmpul nostru energetic.Dragonii Abundentei sunt cei mai potriviti pentru a-i apela la orice blocaje sau situatii , care duc la blocarea fluxului de abundenta.Acest acordaj poate aduce in viata voastra o abundenta de si aici completati voi-prieteni, o familie, bani, oportunități in carieră, conexiunea cu acest flux permanent al abundentei,care este o stare vibratorie la baza poate atrage abundenta de orice fel.Energiile vă pot ajuta să ieșiți din conștiința sărăciei, a celui de martir, vină, rușine, vinovăție, orice va face sa vă temeți de toate vibrațiile care împiedică să vă aflați în fluxul universal de lumină al abundenței.Dragonii Abundenței sunt dornici să fie chemați în acest moment pe Pământ.Universul are o abundență nelimitată disponibilă, trebuie doar să-l chemati spre voi. Dragoni Abundentei vă vor ajuta să creați un câmp de energie abundenta, astfel încât legea de atractie poate lucra prin voi aducându-vă o viață abundentă.Invocarea”Fac apel la dragonii abundentei să vină la mine acum. Vă rog să-mi arătați orice blocaje ale fluxului de abundență, care sunt în câmpul meu de energie acum. Vă rugăm să ma ghidați intuitiv ,sa stiu modul de a curata aceste tipare ,convingeri ale lipsei de abundenta care le am,aratati-mi ce măsuri să iau… Vă rugăm să transmutati orice convingeri, condiționari pe care le am despre abundenta care nu sunt pentru binele sufletului meu cel mai înalt. Sunt dispus să primesc ajutorul vostru . ACUM.”Închideti ochii. Respirati dânc și lasati energia dragonilor să vină în jurul vostru. Observați orice gânduri, sentimente, viziuni, culori pe măsură ce vă permiteți să vă relaxați în meditație cu ele. B

Atragerea Dragonilor Abundentei

 

Nu puteti forta un dragon sa se imprieteneasca cu voi, si nici nu va puteti alege partenerul (dragon) in functie de infatisare sau de felul cum se comporta. Tot ceea ce puteti face este sa-i invitati pe dragoni in viata dvs si sa-i primiti cu bratele deschise. Dragonii aleg cu cine vor sa lucreze nu voi. Daca, de ceva vreme, ati fost interesati in subiectul dragoni si aveti poze, jucarii si orice altceva in legatura cu ei, s-ar putea foarte bine ca deja sa aveti un dragon sau 2 in prejma dvs.

 

Cum se invita un dragon in viata dvs

 

Alegeti un anumit moment cand nu vreti sa fiti deranjati, desconectati-va telefonul, si daca e posibil deconectati-va soneria de la intrare. Intreruperile in timpul acestui ritual sunt enervante si vor face sa va pierdeti energia.

Asezati-va pe podea si imaginati-va ca tot ceea inseamna stres sau ingrijorare curge prin podea (sau in pamant daca sunteti afara). Cand simtiti ca toata aceasta energie negativa s-a risipit, imaginati-va cum se formeaza in jurul dvs o bula de protectie. S-ar putea sa nu fiti in stare sa vedeti aceasta bula, mai ales daca faceti acest procedeu pentru prima data, dar fiti convinsi ca e acolo pentru protectia dvs.

Urmatorul pas este sa invitati un dragon al abundetei sa fie partenerul dvs. Proiectati mental dorinta de a fi contactat si fiti prietenosi cu dragonul. Fiti increzatori dar nu ridicati vocea. Apoi, ori in mintea dvs sau cu voce tare spuneti asa, sau ceva similar: : Eu (numele), aleg sa merg pe calea aceasta cu dragonii abundentei. Cu iubire, incredere si prietenie va invit in casa mea, in viata mea". Puteti adauga orice altceva doriti sa spuneti si proiectati spre exterior numai ganduri pozitive.

Sa nu va asteptati sa simtiti un partener imediat, v-ar putea lua ceva timp pana cand veti simti ca sunteti gata pentru un asemenea partener. Stati asezat in locul in care v-ati asezat, cat mai mult, in cazul in care ei doresc sa-si faca cunoscuta prezenta. Daca doriti sa mentineti bula protectoare in jurul vostru imaginati-va ca o noua energie curge prin ea si energia veche se scurge in pamant. Apoi, ridicati-va incet si purtati-va normal. Puteti repeta acest ritual asa cum doriti pana cand simtiti ca dragonii sunt in viata dvs. -Ilinca Gabriela-maestru Reiki-

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa gabi.gabriela58@yahoo.com


 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

 

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu