Totalul afișărilor de pagină

24 nov. 2021

Iava (ii – aa – va)...

 Trasaţi mai întâi “treiul”, pe urmă curba din spatele lui.
AFIRMAŢI-VĂ PROPRIA FORŢĂ
Câteodată există persoane în viaţa dumneavoastră care încearcă să controleze această viaţă. Dacă avem idealuri sau un mod de viaţă pe care ni le-am desemnat noi înşine, ei bine, sunt unii care nu sunt de acord cu acest lucru şi atunci succesele şi înaintarea noastră în viaţă devin mai dificil de obţinut. Planurile şi scopurile noastre îşi pot pierde din claritate prin intenţiile negative ale unora. Poate fi vorba de intenţii explicite sau -pur şi simplu- de gânduri şi sentimente ţinute sub control, care sunt depozitate în subconştientul persoanelor respective, fiind generate în trecut. Acest lucru s-a întâmplat adesea pentru că am abdicat de la folosirea forţei proprii şi am consimţit să o cedăm altora, din cauza temerilor sau a sentimenelor de vinovăţie. Iava vă ajută să vă eliberaţi de aşteptările şi proiecţiile altora, astfel încât să vă trăiţi viaţa în modul pe care dumneavoastră înşivă l-aţi hotărât.
VINDECAREA CO-DEPENDENTEI

Câteodată oamenii încheie –la nivelul subconştient- pacte cu cei apropiaţi, pacte care nu au o deloc o esenţă sănătoasă în natura lor. Evoluţia relaţiei face ca aceste pacte să fie realimentate continuu şi reciproc, menţinându-se un fel de dependenţă mutuală, fundamentată greşit, păgubos chiar, pentru membrii acelei relaţii. Aceste “pacte subconştiente” împiedică persoanele implicate să evolueze. Iava vă ajută să vă vindecaţi aceste co-dependenţe permiţând să vă eliberaţi de acel sentiment rău înţeles şi nesănătos al responsabilităţii privind persoana cu care aveţi o astfel de relaţie, sentiment pe care l-aţi creat şi menţinut până acum.
VINDECAREA SIMŢULUI REALITĂŢII
Iava ne învaţă, pe noi şi pe cei din jurul nostru să ne respectăm unii altora realităţile personale. Ne ajută să învăţăm şi să înţelegem pe ce trebuie cu adevărat să fie fundamentată realitatea proprie, să învăţăm să vedem ce este cu adevărat acest fundament al realităţii proprii, care nu are de a face cu ce vor alţii şi cu aşteptările lor.
NE UMPLE DE FORŢĂ PROPRIILE SCOPURI
Iava ne sprijină să acţionăm în sensul materializării planurilor noastre, chiar dacă alţii nu sunt prea fericiţi de hotărârile pe care le-am luat privind aceste planuri. Ne conectează cu bucuria atingerii scopurilor noastre, dându-ne forţa de a ne urmări nestingherit aceste scopuri.
VINDECAREA PLANETEI PĂMÂNT
Iava este cu adevărat o Energie Vindecătoare a Planetei Pământ şi ne poate ajuta să ne conectăm conştiinţei copacilor, florilor, cristalelor, norilor, etc. Încercaţi Iava cu plantele din casa sau curtea dumneavoastră.
Iava acţionează eficient pentru vindecarea dependenţelor, dacă este asociat cu Simbolul Harth. -Ilinca Gabriela-maestru karuna-curs gradul 2-


Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa gabi.gabriela58@yahoo.com
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu