Totalul afișărilor de pagină

17 nov. 2021

Vindecarea cu ajutorul Simbolurilor Karuna...

Vindecare la nivelul celular-Câteodată trecem prin experienţe care au un ecou puternic în fiinţa noastră şi care se menţin vii foarte multă vreme, atât de vii încât devin o parte structurală a organismului nostru şi a proceselor lui bio-chimice. Aceste feluri de experienţe devin literalmente întipărite în toate celulele organismului nostru. Acesta este motivul pentru care celulele noastre poartă povara memoriei traumelor suferite sau chiar a sentimentelor şi ideilor negative aduse din vieţile anterioare. Zonar lucrează asupra acestor impresiuni celulare ascunse şi ajută la vindecarea lor. Zonar poate fi combinat cu Simbolul De Distanţă din Usui Reiki, pentru transmiterea unei puternice energii vindecătoare.

Vindecarea unor probleme venite din vieţile anterioare-Zonar ajută la vindecarea unor probleme pe care le-am adus cu noi din vieţile anterioare. Poate să lucreze în alte dimensiuni, asupra experienţelor pe care le-am avut pe alte planete sau a experienţelor avute între două vieţi. Pentru vindecarea unei probleme dintr-o viaţă anterioară, combinaţi Zonar cu Simbolul de Distanţa Reiki Usui direcţionând transmisia energetică în viaţa precedentă asupra cauzei care a generat problema.

Vindecarea traumelor cu originea în copilărie-Zonar este eficace în vindecarea traumelor care sunt efectul unor comportamente abuzive ale unui adult asupra subiectului atunci copil. Aceste traume s-au dovedit atât de puternice şi persistente, cu atât mai mult cu cât subiectul, chiar dacă ajuns între timp la maturitate, a fost incapabil să le rezolve conştient, drept pentru care ele au fost îngropate adânc, departe de mintea conştientă, adesea în zona celei de-A Doua Chakra. Acestea sunt de multe ori lucruri atât de copleşitoare sau pur şi simplu lucruri inacceptabil de a fi comunicate altora, încât am simţit că este imposibil să vorbim cuiva despre ele. Zonar ajută la vindecarea acestor probleme cu “rădăcini” adânci, la eliberarea şi vindecarea lor. Câteodată ele, în procesul vindecării, “urcă” în mintea conştientă, alteori ele sunt eliberate şi eliminate fără ca noi să mai fim conştienţi de tot acest proces.-Ilinca Gabriela-maestru Karuna-Curs Karuna.

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa gabi.gabriela58@yahoo.com
 
Iti Transmit din suflet Lumina si Iubire.
Gabriella.

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu