Totalul afișărilor de pagină

3 nov. 2021

Despre Ingeri...

 

Atunci când ne dăm seama că există situații din care rezultă că avem un anumit dezechilibru, cerem ajutorul angelic și îi rugăm pe îngeri să ne ajute, să ne îndrume, să ne arate unde am greșit și cum putem să reparăm aceasta, astfel încât să dispară pentru totdeauna și să nu se mai manifeste asupra noastră.

Astfel, ne rămâne un singur lucru de făcut după ce am apelat la ajutorul angelic, respectiv să ne ascultăm vocea interioară, astfel încât să reușim să descifrăm și să înțelegem mesajul transmis. Tot ei o să ne ajute în acest sens, nu trebuie să fim demoralizați.

Ajutorul angelic este complet și este bine să ținem cont de el și de îndemnurile pe care le primim. Primul pas pe care trebuie să îl facem în acest sens, este să îndrăznim să cerem ajutorul și el va veni necontenit. Îngerii așteaptă în fiecare clipă să le cerem ajutorul, sunt dornici să ne ajute. Sunt dornici să fie martori la întoarcerea noastră acasă, la Dumnezeu. Sunt dornici să se bucure alături de noi în bucuria eternă, oferindu-ne iubire necondiționată și mângâiere oricând avem nevoie și cerem. Trebuie doar să cerem, ca să putem primi. Sunt fiinte spirituale, fara trup, sunt superioare omului si create pentru a-l sluji pe om. Ei il slujesc pe Dumnezeu si ii aduc slava. Ingerii pazitori ne vegheaza pe parcursul intregii vieti si ne ajuta in faptele bune pe care le facem, dar si in procesul de invatare. Ei ne sunt alaturi in momentele grele din viata, se roaga pentru noi si ne alina suferinta. Pot interveni pentru a ne salva, in cazul in care viata noastra este in pericol si actioneaza in urma rugaciunilor noastre, spre a ne ajuta. Ingerii actioneaza din iubire, avand sarcina de a pastra permanent legatura noastra cu bunul Dumnezeu. Pentru a pastra o legatura permanenta cu ingerul nostru pazitor, este foarte important sa manifestam incredere si recunostinta pentru ajutorul acordat de acesta. De asemenea, trebuie sa urmarim sa fim asemeni lui, sa manifestam empatie, dorinta de a impartasi trairile celorlalti, dar si dorinta de a-i servi, de a-i ajuta. Ingerii pazitori sunt cei care ne inspira, ne ghideaza si ne protejeaza. Aceste ființe nu pot suporta nimic necurat, nici chiar o întrebare ce nu se cuvine să fie pusă. Viața și ființa lor nu sunt nimic altceva decât lumină de la Dumnezeu. Existând o legătură aparte între noi și înger, legătură din iubire pură și sublimă, necondiționată, noi vom dobândi în mod empatic, diferite caracteristici sau înzestrări spirituale ale lui Se spune că prezența unui înger se simte. Că, atunci când suntem înconjurați de un sentiment inexplicabil de bucurie, de o senzație blândă de bine, lângă fiecare dintre noi stă un înger. -

ilinca Gabriela-Maestru in Terapia Vindecarii cu Ingeri-Angel Healing Master Teacher-

 

Pentru initieri si terapii, va rog sa-mi scrieti pe adresa gabi.gabriela58@yahoo.com

 

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.

gabriella.


 

 

   

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu