Totalul afișărilor de pagină

16 feb. 2017

Blocaj energetic al banilor? Iata o mudra simpla, care atrage bunastarea! ...


Se intampla ca, in unele situatii, campul energetic al bunastarii sa fie instabil, si sa se blocheze periodic.
Pentru stabilizarea fluxului financiar, se recomanda o mudra speciala, care presupune mentinerea degetelor intr-o anumita pozitie. Aceasta este folosita de secole, in budism si hinduism, si se bucura de o popularitate ridicata. Efectul este incredibil!
Iti sugeram sa iei in considerare si sa pui in aplicare aceasta mudra, care regleaza energia cresterii fluxului financiar si a bunastarii.
Aceasta mudra asigura un flux regulat al energiei si bunastarii materiale. Insa acest lucru nu inseamna ca banii vor incepe sa cada din cer. Beneficiile vor aparea, in masura in care iti sunt necesare. Nu mai mult, nu mai putin, ci suficient incat sa te simti prosper si indestulat.
Cum sa pui mudra in aplicare?
Pune mainile cu palmele spre fata. Uneste-le, lipind degetele mici. Uneste indexul si degetul mijlociu cu degetul mare; la fiecare dintre maini. Inchide ochii, relaxeaza-te si coordoneaza-ti respiratia: inspira si expira adanc.
Concentreaza-te, in acest timp, doar asupra atragerii bunastarii si canalizeaza-ti energiile catre acest aspect. Bucura-te de aceasta sursa de energie. Repeta ritualul zilnic, timp de 2-3 minute, la inceput, urmand ca dupa un timp sa maresti durata. Este indicat sa fie urmat dimineata, sau seara.
-sursa- http://www.secretele.com/2016/03/blocaj-energetic-al-banilor-iata-o.html-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.

gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu