Totalul afișărilor de pagină

19 feb. 2017

Cum sa-ti cureti casa de energii negative ...

Toamna si primavara sunt momentele perfecte pentru a inlatura energiile vechi si a le inlocui cu altele noi, mai benefice.
Desigur, primul pas in acest sens consta in efectuarea unei curatenii generale. Al doilea pas consta in curatenia „energetica”. Aceasta implica indepartarea energiilor neprielnice acumulate de-a lungul timpului. In urma acestui proces de purificare a casei vei simti cum energia se improspateaza si circula mai usor prin incaperile locuintei. In acest punct, punerea in aplicare a tehnicilor Feng Shui devine mult mai simpla. 
Sa ne gandim putin cu ce se aseamana… mmm simplu curatenia pe care o facem inainte de Craciun si Sfintele Pasti. O coincidenta sau un adevar de care noi nu avem habar?

Reminiscentele energetice pot fi un rezultat al emotiilor, gandurilor si evenimentelor negative, precum si al stress-ului trait in incinta casei. Casa se comporta precum un burete. Toate energiile sunt preluate de pereti, mobilier, carpete, tavan, si toate obiectele din casa. Cel mai adesea, aceste energii negative se acumuleaza in colturile incaperilor si in locurile cele mai adapostite. Daca de curand ai trait in spatiul locuintei evenimente negative sau sentimente de tristete si teama, trebuie sa purifici casa imediat! Imagineaza-ti acest proces ca pe o despovarare de experientele nedorite din trecut.
Iata care sunt cele mai potrivite momente pentru a purifica locuinta de energiile negative:
 • Dupa ce faci curatenie si ordine in casa
 • Dupa certuri si dispute
 • Cand te muti intr-o locuinta noua
 • Cand se muta din locuinta un coleg de camera sau un partener de viata
 • Dupa un divort sau o despartire
 • Dupa o boala sau un deces
 • In urma achizitionarii de obiecte de anticariat sau second-hand
 • Ori de cate ori vrei sa te incarci cu energie pentru un proiect nou sau o etapa noua din viata ta
 • Inainte de punerea in aplicare a tehnicilor de Feng Shui
  Modul adecvat de a purifica o incapere
  Iata o tehnica simpla de purificare a spatiului pe care o poti pune in practica acasa, la birou, sau chiar asupra unui obiect anume:
 • Vizualizeaza si concentreaza-te asupra modului in care spatiul se goleste pentru a primi energie proaspata si benefica.

 • Arde bete de lemn de santal sau salvie uscata in fiecare camera pentru a disipa energia negativa. (Cumpara bete aromatice din India, Japonia sau China, intrucat acestea au o esenta mai puternica.) Dupa aprindere, roteste-le in sens invers acelor de ceasornic, avand grija sa cuprinzi toate ungherele casei. Poti inclusiv sa asezi cate un betisor in fiecare camera si sa il lasi sa arda pana la capat. Rosteste cuvintele: „Sunt recunoscator pentru imprastierea completa a tuturor energiilor, gandurilor, emotiilor si sentimentelor negative din aceasta incapere”.

 • In urma procesului de purificare, deschide larg ferestrele si usile dinspre est pentru a primi in casa energie solara proaspata.

 • Aprinde o lumanare pentru a amplifica gandurile pozitive pe care le insufli de acum casei. Rosteste dorintele cu voce tare, asemenea unor mantre. De exemplu: „Sunt recunoscator pentru toata dragostea, armonia si energia sanatoasa care imi inunda de acum inainte casa.”
 • Vizualizeaza o lumina alba, stralucitoare, care umple spatiul locuintei. Vizualizeaza casa ca fiind o stea stralucitoare care emana lumina, energie pozitiva si binecuvantare pentru toti cei care ii trec pragul.
In urma acestor procedee, poti fi sigur ca locuinta este din nou incarcata cu energie proaspata si te poti bucura din plin de un nou inceput. 
-sursa- http://www.secretele.com/2015/09/cum-sa-ti-cureti-casa-de-energii.html-
Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Un comentariu:

 1. Recunosc ca maicamea e mai inteligenta decat mine .
  Nu intelegeam mirosul si betele arse prin casa .
  Poate e de bine si vrea sa vina poate o persoana in casa ...!

  RăspundețiȘtergere