Totalul afișărilor de pagină

6 feb. 2017

Un simplu exercitiu pentru a va trezi si dezvolta clarviziunea...

Iata in continuare un exercitiu care va va ajuta sa va treziti si sa va dezvoltati clarviziunea. Este un exercitiu simplu, care poate fi folosit si in situatii concrete cotidiene.
1. Alegeti-va mai multe cartoane colorate diferit (puteti sa alegeti cartoane albe si negre sau nu conteaza ce alta combinatie de doua culori diferite). Pastrati pentru fiecare culoare un numar egal de cartoane (de exemplu, 10 pentru fiecare culoare) si apoi introduceti fiecare carton intr-un plic opac.
2. Amestecati bine plicurile pana cand nu veti mai sti ce carton contin.
3. Luati plicurile pe rand si incercati sa ghiciti culoarea cartonului aflat in interior, “simtind” culoarea cu mana, sau punand plicul in dreptul fruntii, pe un interval de circa 10 secunde. Consemnati-va raspunsurile, punand plicurile in doua gramezi diferite, cele in care presupuneti ca sunt cartoane de o culoare si cele in care presupuneti ca sunt cartoane de cealalta culoare.
4. Cand ati trecut in revista toate plicurile, deschideti-le si contabilizati-va raspunsurile bune si cele gresite.
In momentul in care incercati sa “ghiciti” culoarea cartonului aflat in plic, va puteti imagina ca plicul devine din ce in ce mai transparent si ca percepeti in mod vag culoarea cartonului aflat in interior. Este suficient sa priviti plicul si sa va goliti mintea de ganduri. Tinand ochii inchisi, in zona campului vizual va incepe sa va apara o anumita culoare.
Acest exercitiu poate fi realizat zilnic, urmarind constant progresele obtinute. O alta varianta a sa consta in a alege in loc de cartoane diferit colorate, poze reprezentand 10 chipuri a unor femei si 10 chipuri a unor barbati. In aceasta varianta vom urmari sa detectam genul persoanei din fotografie, simtind atunci cand apropiem spatele fotografiei de frunte, energia feminina sau masculina.
-sursa- http://www.almeea.ro/un-simplu-exercitiu-pentru-a-va-trezi-si-dezvolta-clarviziunea/

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabrialla.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu