Totalul afișărilor de pagină

8 feb. 2017

De ce atragem anumiți oameni și evenimente în viețile noastre...

Nu îţi privi chipul în oglinzile din casă, ci în cele din oameni şi evenimente… Doar astfel îţi vei schimba viaţa! De ce şi cum atragem în vieţile noastre evenimente şi oameni, iată un aspect al destinului nostru, cunoscut şi explicat de mii de ani în învăţăturile spirituale.
Nici o întâlnire şi nici un eveniment nu este întâmplător în viaţa noastră. Atât evenimentele, cât şi oamenii întâlniţi, reprezintă ceva asemănător unor oglinzi pe care forţele universale ale destinului fiecărei fiinţe, le aduc în vieţile noastre, nu ca o sancţiune, ci pur şi simplu, ca o consecinţă imediată a ceea ce suntem în sinea noastră cu adevărat şi nu ceea ce vrem să îi lăsăm pe alţii să creadă că am fi.
Universul energetic şi informaţional ne cunoaşte exact aşa cum suntem, iar singurii pe care încercăm să îi minţim în ceea ce ne priveşte, în viaţă, cu privire la adevărata noastră personalitate, cu privire la caracterul nostru, suntem doar noi şi niciodată uriaşa Inteligenţă Universală, numită în unele ştiinţe Matricea, Sursa, ori Universul pur şi simplu.
-sursa-https://drumuricatretine.wordpress.com/2016/11/16/de-ce-atragem-anumiti-oameni-si-evenimente-in-vietile-noastre/- 
 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu