Totalul afișărilor de pagină

2 feb. 2017

ELIBERĂRILE DE CARE AVEM NEVOIE PENTRU A NE VINDECA PE NOI ȘI VIAȚA NOASTRĂ...

Dacă acum nu ne putem bucura de fiecare moment din prezent înseamnă că ceva din trecut ,o emoție toxică ne stăpânește.Poate fi vorba de un regret,de tristețe,de teamă,de o rană sufletească,de vinovăție ,de o acuzație,de un resentiment,de mânie sau chiar de răzbunare.
Îngerii mereu ne transmit să ne împăcăm cu trecutul nostru și să îi iertăm pe ceilalți și pe noi pentru a ne bucura de viața,sănătatea și fericirea dreaptă pe care Dumnezeu ne-a hărăzit-o prin drept divin. Înainte de a trece efectiv la procesul de iertare,trebuie să ne eliberăm întâi de tensiunile blocate în interiorul corpului nostru,aceste tensiuni sunt generatoare de dureri și dacă sunt stagnate de multă vreme generează chiar boli cronice.
De multe ori am simțit nevoia să țipăm și nu am făcut asta.
Putem incepe prin a închide de ex. geamurile acasă sau în mașină, și să țipăm până simțim că eliberăm toată tensiunea acumulată la nivelul gâtului.
Dacă am acumulat în timp multă mânie putem lua o pernă la bătaie și să dăm în ea până eliberăm acea furie din noi…nu putem să ștergem ceea ce am simțit,e bine să le manifestăm dar în așa manieră încât să fie bine pentru toată lumea și asta este o modalitate benefică tuturor.
În urma acestor tehnici de eliberare a tensiunilor acumulate în corp veți vedea că unele dureri care sunt chiar cronice se vor diminua până la dispariție.
Apoi a doua nevoie este să ne eliberăm de trecut. Sunt foarte mulți oameni și din cei cu care vorbesc zilnic care îmi spun că nu se pot bucura de prezent datorită unor evenimente din trecut care i-a marcat.Asta se întamplă în special atunci când crezi că puteai face altceva decât ai făcut,nu te ierți pentru asta și nu te poți bucura plenar de viață în prezent. De multe ori , plecând de la niște evenimente din trecut când unii oameni ne-au greșit noi începem să dăm vina pe ei pentru toate relele care au urmat..sau,judecăm lucrurile din prezent în funcție de tiparele din trecut și nu facem altceva decât să retrăim dezamăgirile din trecut. Este timpul să schimbăm aceste tipare !
Cramponarea de trecut nu face altceva decât să ne rânească în continuare tot pe noi,de regulă ceilalți habar nu au ce este în inimile noastre,în mintea noastră.Trecutul nu mai există și ceea ce a fost nu mai putem schimba ,singura soluție este să ne eliberăm de trecut.
Exercițiu de eliberare de trecut:
Enumeră pe o foaie de hârtie toate evenimentele din trecut de care vrei să te debarasezi.Nu mai ai nevoie de ele.Simpla intenție și rugăciunea sunt suficiente pentru a face asta.
„ Mă eliberez acum de toate credințele false care mă blochează,de toate iluziile,de amintirile dureroase,de resentimente,de supărare!” Poți arde apoi acea hârtie cu convingerea că te-ai eliberat și să-i ceri Lui Dumnezeu să îți înlocuiască toate emoțiile legate de trecut cu pace,iubire și lumină.
Eliberarea de resentimente
O metodă este să închizi ochii ,să îți relaxezi mintea și corpul și să-ți imaginezi că stai în fața unei scene,singurul lucru care îl vezi este scena care este luminată pe care se află persoana față de care simți cele mai profunde resentimente. Poate fi cineva din trecut ,vie sau moartă,nu contează.
Imaginează-ți că i se întâmplă ceva bun ,ceva la care ține foarte mult,imaginează-ți că zâmbește și că este fericită,susține imaginea asta câteva minute apoi las-o să se dizolve…..după ce persoana părăsește scena urcă-te tu pe ea. Stai în lumina reflectoarelor și imaginează-ți cum ți se întâmplă toate lucrurile bune pe care le dorești. Zâmbește și simte starea de fericire care te invadează.Trimite în afara ta fericirea care o simți,proiecteaz-o asupra întregii lumi.
Acest exercitiu se poate practica odata pe lună și este suficient,el va dizolva resentimentele.
Exercițiu de eliberare a dorinței de răzbunare
Uneori copilul din tine simte nevoia să se răzbune înainte de a se simți liber să ierte.
Gândește-te la cineva care îți vine greu să îl ierți….Ce ai dori să-i faci? Ce ar trebui să facă el ca tu să-i acorzi iertarea? Poate doar îți dorești să stea în genunchi în fața ta și să îți ceară iertare..Imaginează-ți că toate aceste lucruri se întâmplă chiar acum…
După ce ai terminat revino la starea normală și gândește-te că dorința ta de răzbunare a fost satisfacută. De regulă,cei mai mulți oameni se simt eliberați chiar din acest moment.
Nu se recomandă să faceți acest exercitiu zilnic,este suficient să îl faceți o singură dată pentru o singură persoană.Atât,nu rezonăm mult cu vibrația produsă de mulțumirea egoului că i s-a satisfăcut dorința de răzbunare.
Urmează iertarea propriu zisă.
-sursa-vindecaviata.wordpress.com-


Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu