Totalul afișărilor de pagină

27 feb. 2017

Ingerii de langa noi ...

Inca dinainte sa ne nastem incepem sa avem contact cu alti oameni. Cu totii am simtit mangaierile unor palme curioase si tandre pe burtica mamei, casuta noastra draga din acea perioada.  
Pe tot parcursul vietii traim printre oameni cu care interactionam mai mult sau mai putin. Oameni care trec indiferenti pe langa noi si oameni pe langa care noi trecem indiferenti, oameni care ne ajuta si oameni pe care ii ajutam, oameni care au o influenta covarsitoare asupra vietii noastre si oameni carora noi le schimbam viata, oameni pe care ii uitam repede si oameni care ne uitam repede, oameni care ni se lipesc de suflet si oameni care ne iubesc, oameni care ne motiveaza si oameni pe care ii motivam, oameni care ne (re)amintesc cine suntem si oameni carora le (re)amintim cine sunt, oameni care exista langa noi si oameni langa care existam indiferent cat de departe am fi… Sunt atat de multe categorii de oameni care ne apar in viata incat mi-e greu sa le enumar pe toate aici, dar tu stii bine care sunt acestea, pentru ca si tu traiesti toate aceste intalniri. Ce ma intereseaza pe mine este sa devii constient de rolul acestor oameni in viata si evolutia ta.Deja stii ca toate (ti) se intampla cu un scop (bun) pentru tine. (Daca nu stii, tocmai ai aflat!) Astfel ca …toate intalnirile cu ceilalti au un scop:  iti aduc sansa de a mai urca cel putin o treapta… Trebuie doar sa fii pe faza si sa receptionezi toate mesajele care ti se transmit prin acei oameni. Si iar… doar de tine depinde! Pentru ca tu esti cel care permite (sau nu) ce intra si ce iese in/din viata ta.

Ce zici?! Ai receptorii deschisi? Esti dispus sa primesti mesajele? Sau nu iti pasa? Nu pot sa cred ca nu esti nici macar un pic curios…
Eu zic ca ar fi pacat sa nu fii interesat de toate aceste lucruri pentru ca ai putea rata sansa de a interactiona cu oameni cu totul si cu totul speciali de la care poti primi daruri la care nici macar nu gandesti. Ma refer la asa zisii ingeri intrupati care au venit pe aceasta planeta special pentru a ne ajuta Sa Devenim Ceea Ce Suntem. Ei au un rol important in trezirea si in deschiderea noastra catre constientizare si ne pot indruma spre descoperirea misiunii noastre personale din aceasta viata, ceea ce nu e putin lucru, sa stii!

Nu-ti spun mai mult.
Nu vreau sa insist.
Nu vreau sa te conving de nimic. 

Alegerea iti apartine, ca de obicei!

Vreau doar SA STII ca poti sa vezi mai clar decat vezi acum, ca poti sa auzi mai mult(e) decat auzi acum, ca poti sa simti mai intens decat simti acum, ca poti sa faci mai mult decat faci acum, ca poti Sa Fii mai Sus decat esti Acum si ca intr-o buna zi poti sa fii si tu un Inger printre oameni!

(Multumesc tuturor oamenilor cu care m-am intersectat in aceasta viata si in vietile anterioare, fie ca au fost ingeri sau nu, fie ca m-au facut sa plang sau sa zambesc, fie ca au poposit mai mult sau mai putin in viata mea, fie ca isi mai amintesc de mine sau nu, fie ca ne vom mai intalni vreodata sau nu. Multumesc si celor care urmeaza sa imi apara in cale de acum inainte.

Multumesc lui Dumnezeu ca a ingaduit toate aceste intalniri si ca le va ingadui in continuare.
Multumesc pentru TOT!
Multumesc! Multumesc! Multumesc!)



Imbratisari cu parfum de inger violet,
-sursa- http://enchantingreikicrystals.blogspot.ro/2013/10/ingerii-de-langa-noi.html

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu