Totalul afișărilor de pagină

7 feb. 2017

Este timpul sa inveti sa iubesti...

Sa ne reevaluam dorința de a „scăpa cât mai repede de lumea asta” sau dorinta „să se termine odată”. Cu totii recunoastem in adancul sufletului, ca suntem nefericiti, unii aproape depresivi. Fiecare are momentul sau unic, in care incepe tacit sa caute fericirea. Doar ca, fericirea nu o gasim in afara noastra, ci in noi.
Simtim ca este un nou inceput, ca suntem deja ACASA. Vom mai trece prin incercari, desigur, dar le vom intelege altfel. A aparut un CEVA, in interiorul fiecaruia. Acasa nu este un loc, ci un sentiment. Sa ne cautam unii pe ceilalti, suntem multi care simtim acest lucru. Lumea este in schimbare. Iertati-ma ca nu v-am vazut pana acum.
Eu imi creez lumea asa cum imi place. Nu astepta sa se intample nimic, mergi odata cu fluxul vietii si fii un om cinstit. Oriunde este ACASA, atata timp cat Dumnezeu este cu noi. Mintea vede nemurirea, ca fiind timpul care se intinde catre viitor, la infinit. Mintea nu poate intelege nemurirea, in adevaratul ei sens si anume, incetarea totala a timpului. Esti deja ACASA !
Traim intr-o societate, in care marea majoritate, nu mai poate iubi. Nu-i lasati pe altii sa va dezumanizeze. Nu trebuie sa fugi de intunericul din tine, ci trebuie sa inveti sa iubesti de acolo.
-sursa- https://treziredivina.wordpress.com/-


Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu