Totalul afișărilor de pagină

26 nov. 2016

Cum îți poți modela viața prin puterea subconștientului...

Încă de mici avem visuri legate de ceea ce vom deveni când vom fi mari. Pe parcursul vieții ne schimbăm însă opțiunile, alegem altceva, ne îndreptăm spre ceea ce avem înclinație și atracție. Cert este că fiecare dintre noi are visuri și speranțe. Cei mai hotărâți, cu privire la visul lor, chiar reușesc să și-l atingă, alții însă mai puțin. Diferența între cei care reușesc și cei care nu-și ating visurile, este gândirea fiecăruia.
Cel care își va atinge visul, este o persoană optimistă, convinsă încă de la început că va obține ceea ce visează. Este o persoană care are încredere în ea, se imaginează ca și cum și-ar trăi deja visul şi nu renunță la acest vis.Cel ce eșuează, chiar dacă își dorește, înseamnă că o face superficial, pentru că în sinea lui nu are încrederea ca va putea vreodată obține acel lucru. Astfel, fiecare prin subconștientul său își modelează viața.Subconștientul deține puterea credinței că ne putem împlini ambițiile și visurile noastre pot deveni realitate. Trebuie să încerci să dai mereu o formă idealului tău. Subconștientul va răspunde, iar lucrurile pe care îți dorești să le îndeplinești în viață, indiferent că este vorba despre sănătate, carieră, un caracter nobil sau orice altceva, se vor îndeplini.
Dacă vei crede cu tărie în aceste rezultate și vei încerca din toate puterile să le obții, sunt șanse mult mai mari să se îndeplinească, decât dacă nu ai face nimic. Însă, doar atunci când dorința se transformă în acțiune, aceste lucruri pot deveni reale. Nu poți să-ți dorești un lucru fără ca tu să faci ceva în sensul acesta. Nimic nu-ți va pica din cer. Trebuie să „pornești” tu în căutarea acelui lucru.
Dacă îți dorești să atingi un obiectiv, indiferent de domeniu, fixează-ți acest ideal și urmărește-l cât mai tenace. Gândește-te consecvent la el până atunci când simți că este pe cale să se întâmple.
Prosperitatea începe în mintea ta și este imposibil de obținut, atât timp cât mintea ta o tratează cu ostilitate. De aceea trebuie să-i transmiți exact subconștientului tău ceea ce îți dorești.
Noi tindem să obținem ceea ce ne dorim, de aceea trebuie să ne fixăm bine obiectivele în minte, să ne fie clar ce vrem, să nu oscilăm între dorințe. Dacă azi vrem ceva, mâine altceva, nu vom obține nimic din ce ne dorim, iar rezultatul va consta în suma gândurilor emise.
Subconștientul funcționează. Astfel că, „Ai grijă ce-ți dorești, că s-ar putea să ți se întâmple”, nu este doar o simplă zicală. Gândurile sunt magneți care atrag lucruri similare. Dacă gândurile tale rămân la sărăcie și boală, îți vor aduce sărăcie și boală. Nu există posibilitatea de a produce opusul a ceea ce ai în minte. Toate realizările se obțin întâi la nivel mental. Așadar, fii optimist, dezvoltă-ți obiceiul de a privi constructiv orice lucru, plin de încredere și speranță! Abține-te să privești viața cu incertitudine și îndoială. Câștigă-ți obiceiul de a crede că ceea ce e mai bun e pe cale să se întâmple.
Trebuie să te analizezi. Există o singură persoană în lume care te poate pune pe drumul spre succes. Această persoană ești TU. Caută adânc în tine și scoate din subconștient ceea ce îți dorești cu adevărat în viață și vezi ce mijloace ai la dispoziție pentru a te conduce la atingerea acelui obiectiv. Trebuie să fii realist. Revizuiește-ți periodic educația, experiențele anterioare, plăcerile și interesele. Caută acele aspecte ale vieții tale în care te-ai bucurat de succes și ai atins satisfacția și plăcerea. Acestea sunt indicatorii în care vei avea succes în viitor. Nu te uita la ceea ce ai realizat până acum în viață, ci la ceea ce poți realiza de acum înainte.
Este foarte important să știi ce îți dorești de la viață. Ca să reușești trebuie să îți concentrezi atenția asupra unui obiectiv bine stabilit, statornic. O persoană cu un singur punct forte are mult mai multe șanse de reușită, decât o persoană care își îndreaptă atenția către zece obiective, astfel își risipește energia și nu știe niciodată ce are de făcut.
După ce ți-ai fixat bine obiectivul în care crezi cu toată tăria, obiectiv pe care încearcă să-l vizualizezi ca și cum s-ar fi îndeplinit deja, ca și când te-ai afla deja în situația în care acesta s-a realizat, acum treci la acțiune pentru atingerea acelui scop. Chiar dacă asta presupune să începi de undeva de jos, chiar dacă acel obiectiv pare foarte îndepărtat, chiar dacă vei întâmpina obstacole, nu renunța nicio clipă la visul tău. Dacă vei fi perseverent, vei atinge acel vis, dacă vei renunța pe parcurs înseamnă că nu ți l-ai dorit suficient  și niciodată nu va fi realizabil. Păstrează-ți visul mereu viu în mintea ta și nu-ți imagina că viața ar putea fi altfel, decât arată ea în visul tău.
-sursa- ”Cum să folosim puterea subconștientului”, Joseph Murphy, Editura Nicol, 2011.-



Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu