Totalul afișărilor de pagină

1 nov. 2016

Mare Val de Frecvente Inalt Dimensionale Soseste Acum ...

Marele Val va elibera Adevărul și acest lucru va dezlantui Haosul în vechea paradigma. Cu toate acestea, haosul este benefic, deoarece va marca sfârșitul falsei realități și a metodelor depășite. Acesta va fi începutul realitatii noului Pământ în câmpul unificat al conștiinței.
Toamna anului 2016 va aduce prima etapă a schimbarii planetare; deschiderea portalurilor Ascensiunii, ceea ce va permite activarea tuturor porților stelare. Acest lucru ne va duce cu adevărat în realitatea noului Pământ. Ne vom separa de cea de-a treia dimensiune și ne va părea ca o realitate ireala. Vom avea o Senzatie ciudata cum că am avansat, iar lumea va părea mai luminoasa.În cele din urmă, vom vedea un colaps total al sistemului actual guvernamental / politic și financiar. *Banii* vor fi perimati, deoarece nu vor mai fi relevanti pentru noua realitate a Pământului. După ce acest colaps va deveni evident, de abia atunci vom fi conectati la Mai Marea Constiinta si noua Energie Fotonica a noului Pământ, va apărea. Nimeni nu va fi in stare sa suprime libera utilizare a energiei fotonice. Acest lucru va duce la schimbarea întregii noastre existențe spre desavarsirea Cunoașterii Universale, inclusiv Călătoria și Educația. Populatia din interiorul Pământului va prezenta pentru prima oară o tehnologie care va elimina toate radiațiile și impuritățile din ocean. Această tehnologie va curata totul instantaneu.
Sunteti aproape de momentul celei mai interesante experiențe pe care o veti experimenta vreodată. Pentru aceia dintre voi care sunteti pregatiti, totul va parea mai mult ca un miracol incomensurabil ce vi se înfațiseaza. Acesta va fi cel mai minunat moment dintre toate momentele. Totul va fi indreptat și refacut în mod miraculos. A Inceput!

-sursa-Traducere: Light Writer
mesagerulluimihail.blogspot


Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu