Totalul afișărilor de pagină

25 nov. 2016

Cum sa creezi magie cu Reiki...

Fiind un practicant Reiki, cea mai frecventa intrebare care mi se pune este: “ Face minuni peste noapte?” Raspunsul meu este Da si Nu, in acelasi timp. Poate ca stiti deja, in Reiki cele mai importante aspecte sunt auto-tratamentul si intentia. Invatam in fiecare zi prin diferite experiente – unele bune, altele provocatoare. Provocarile sunt cele care ne invata cele mai multe lucruri, multi dintre noi au tendinta sa isi piarda credinta in acele incercari. Suntem programati sa gandim pe termen scurt si sa gandim imediat negativ. Asa ca, hai sa aducem putina magie cu Reiki, mai ales cei care au inceput recent sa practice.
In primul rand si cel mai important, daca vrei sa creezi magie trebuie sa crezi in magie!
Va impartasesc cateva metode simple de urmat.
– Cand va treziti dimineata,chiar inainte de a va deschide ochii, multumiti Universului si divinitatii/ ingeri/ maestri ascensionati cu care lucrati, pentru noua si frumoasa zi care incepe. Asta va ajuta sa va incepeti ziua cu sperante noi.
– Inainte de a va incepe ziua, desenati simbolul de putere in jurul vostru si cereti Reiki sa va tina in siguranta. Daca sunteti practicant de nivelul 1, doar setati-va intentia ca Reiki sa va protejeze.
– De cate ori beti apa, transmiteti Reiki in apa si cereti sa va mentina o stare buna de sanatate. La fel puteti face si cu mancarea. Puteti ,fie sa va energizati palmele cu simboluri si sa trimiteti Reiki in apa si mancare, fie sa desenati mental simboluri Reiki deasupra apei si mancarii.
– Alegeti o periada convenabila din timpul zile cand va puteti relaxa si sa nu fiti deranjati. Ganditi-va la un aspect pe care doriti sa il vindecati, fie ca e vorba de bani, sanatate sau relatii. Luati un pix si o hartie si notati acel aspect. De exemplu va doriti un job bun, in partea stanga a paginii notati motivele/obstacolele posibile pentru care sa nu aveti acel job, puteti folosi cerneala neagra. In partea dreapta notati cum va puteti atinge scopul, un job in situatia de fata. Puteti scrie cu cerneala albastra sau verde.
– Asezati-va confortabil si faceti-va impamantarea si protectie. Daca sunteti initiati si in sistemul Karuna, desenati simbolul Rama pe picioare si pe peretii din jurul vostru. Il puteti chema pe Arhanghelul Mihail sa va protejeze, de-a lungul sedintei.
– Daca obisnuiti sa folositi lumanari in meditatii si rugaciuni, atunci folositi lumanari albe. Energizati lumanarea , rugati-va la ingeri, maestri , ghizi pentru a binecuvanta situatia respectiva si pentru a indeparta obstacolele.
– Pe masura ce arde lumanarea, vizualizati cum obstacolele scrise sunt absorbite de flacara lumanarii, literele negre sunt imprastiate in aer , sub forma de fum negru. Acum rupeti partea stanga pe care sunt scrise obstacolele.
– Ardeti-o in flacara lumanarii, cu grija. Pentru mai multa siguranta puteti face asta intr-un spatiu deschis, o terasa, un balcon.
– Cand lumanarea arde complet, aduceti multumiri Universului, Reiki, ingerilor, ghizilor, maestrilor – tuturor celor pe care i-ati invocat.
– Acum luati partea dreapta a hartiei pe care ati notat solutiile cu cerneala verde, cititi-le cu voce tare, desenati simboluri Reiki mental, pe hartie. Continuati sa transmiteti Reiki hartiei pentru 10 minute. Rugati-va: “ Draga Univers, ingeri, arhangheli, maestri inaltati, ( orice zeitate in care credeti) va multumesc pentru ca mi-ati aratat posibilitatile si resursele nelimitate pe care mi le-ati oferit. Ajutati-ma sa vad clar drumul pana la implinirea scopului meu. Asta sau mai bine decat atat. Multumesc! Multumesc ! Multumesc!
– Pastrati aceasta hartie pe altarul dumneavoastra sau in cutia cu proiecte Reiki, oferiti-i Reiki regulat.
– Nu asteptati un rezultat imediat. Asta va poate crea stres si neliniste. In timpul vremurilor mai provocatoare noi avem tendinta sa cautam solutii rapide. Nu o faceti! Doar aveti incredere!
– Acordati atentie semnelor pe care le primiti, credeti-ma ca veti incepe sa primiti tot felul de semne, doar fiti deschisi, fiti mai receptivi la ghidarea pe care o primiti.
Acum vreau sa va spun ca si vindecatorii au parte de incercari . Este ok sa infruntati provocarile dar diferenta consta in cat de repede putem transforma o provocare intr-o experienta din care sa invatam. Metoda prezentata mai sus este foarte utila, pe mine m-a ajutat mult. Chiar creeaza magie. Poate nu imediat si poate ca nu in modul in care va asteptati voi. Oricum, dupa o vreme, Reiki va da intelepciunea de a intelege situatiile intr-un mod mai bun. Si Acela va fi momentul in care veti realiza ca ati creat deja magie.
Asta e motivul pentru care, odata in plus, sustin auto-tratamentul zilnic, vindecarea Mamei Pamant , practicarea recunostintei. Le multumesc maestrilor mei, multumesc Reiki , colegilor mei care practica vindecarea, pentru ca ma ajuta sa evoluez in fiecare zi.
Va doresc o transformare fericita pe drumul catre a crea magie cu Reiki!
Autor- Maestru Reiki Moumita Rudra
-sursa- – reikirays-


Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu