Totalul afișărilor de pagină

27 nov. 2016

Cum sa-ti cresti vibratia-tehnica din lucru...

Ia o foaie de hartie si fa o lista cu cel putin 10 lucruri frumoase care sunt in viata ta, indiferent daca te impacteaza fizic sau psihic. Apoi, in dreptul fiecarei lucru pune 3 liniute unde notezi ce lucruri bune ti-au adus acele lucruri bune pe care le ai déjà. Si apoi, la fiecare treci cate 3 chestii bune aduse, si tot asa. Intotdeauna binele se propaga si va aduce si alte lucruri bune in viata unui individ.
Este foarte important sa fii recunoscator atat pentru lucrurile bune cat si pentru rele. Pentru ca daca noi nu am trece prin tragedii, nu ajungem sa ne schimbam si automat, sa generam un flux de lucruri bune care sa intre in viata noastra. Fa o alta lista cu 10 tragedii sau lucruri rele care ti s-au intamplat si care au fost urmarile pozitive. Indiferent cat de greu ti-ar fi, incearca sa gasesti si partea buna, pentru ca intotdeauna exista.
Ca sa primesti ceva, mai intai trebuie sa daruiesti. Inceteaza sa iti mai doresti anumite lucruri daca tu nu esti in stare sa daruiesti alte lucruri. Si aici ma refer la iubire neconditionata. Invata sa daruiesti altora si sa creezi energie pozitiva in jurul tau ajutandu-i pe ceilalti. Am avut la un moment dat o clienta care nu avea mare legatura cu spiritualitatea, insa ea a vazut ca daca face fapte bune, ii merge bine. Asa ca zilnic facea o lista cu 10 lucruri bune facute: incepand de la faptul ca lasa o persoana in varsta sa stea jos in autobuz, etc.
Invata sa-ti inlaturi fricile pentru ca ele te trag in jos. Este ca si cum ai incerca sa zbori avand de picior o piatra de moara. Temerile noastre ne tin inapoi din a atinge o stare de iubire si fericire, si, infruntandu-le, ti se deschid drumurile catre o lume plina de oportunitati.
Tine minte: ca sa-ti cresti vibratia primul pas este ca tu sa constientizezi ca trebuie, ca ai nevoie sau ca vrei sa faci acest lucru. Totul incepe de la daruire: daruieste ceva neconditionat si la fel, vei primi multe lucruri neconditionate, chiar daca uneori dureaza si nu le primesti de la persoanele carora le-ai facut bine. Misiunea ta pe pamant este sa daruiesti si sa primesti dragoste neconditionata in tot ce te inconjoara.-tehnica de lucru din programul de Manifestare a abundentei in viata ta-program.
-sursa- http://www.programespirituale.com/cum-sa-ti-cresti-vibratia-tehnica-din-lucru/-
 Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu