Totalul afișărilor de pagină

4 nov. 2016

DESCHIDEREA SPATIULUI SACRU PERSONAL...

DESCHIDEREA SPATIULUI SACRU PERSONAL (EXPANSIUNEA CAMPULUI ENERGETIC LUMINOS)
Crearea spatiului sacru personal prin utilizarea luminii din chakra a opta, situata deasupra capului. Puterea spatiului sacru este amplificata de multe ori atunci cand iti extinzi sfera de lumina si te odihnesti in interiorul ei. Cea de-a opta chakra se afla in interiorul Campului Energetic de Lumina, in afara corpului fizic. Este acea parte a noastra care este intotdeauna una cu Dumnezeu. Atunci cand o extindem precum un dom de cristal putem sa stam de-a dreptul in interiorul sau si sa sa ne creem un scut fata de lumea exterioara.
Invocati spatiul sacru cu cel mai mare respect. Mentinerea spatiului sacru este ca si cum ti-ai mentine vocea pe o singura nota. Cantecul tau trebuie sa fie sincer si cristalin si calitatea lui sa fie pura.
Atunci cand te aflii in prezenta unui maestru saman sau a unui mare invatator spiritual simti ca exista o diferenta in calitatea spatiului. Energia este curata si exista magnetism in incapere.
Este nevoie de toata dragostea si intentia noastra pentru a mentine acest spatiu sacru mai mult decat doar cateva clipe. Odata cu practica, acest lucru se petrece de la sine. Spatiul se sustine de la sine.
Este important ca sa inchidem intotdeauna spatiul sacru dupa ce terminam ceea ce avem de facut.
Exercitiu:
Imagineaza-ti cea de-a opta chakra ca un mic soare stralucitor care se afla deasupra capului tau.
Foloseste-ti imaginatia pentru a vizualiza o sfera de culoarea soarelui-rasare.
Imagineaza-ti stralucirea de la suprafata sa, care strabate suprafata ca niste valuri, scaldandu-te in culori de galben si portocaliu.
Adu-ti palmele la piept in postura de rugaciune.
Ridica-ti incet palmele, inca in pozitie de rugaciune, pana cand ajung deasupra capului.
Simte cum varfurile degetelor tale patrund in sfera celei de-a opta chakra.
Simte cum acest soare rotitor emana lumina si se deschide fata de tine.
Foarte incet, precum un paun isi desface penele, extinde circumferinta acestei sfere stralucitoare in asa fel incat sa te invaluie prin intoarcerea palmelor spre inafara si prin extinderea bratelor.
Coboara-ti mainile pana atingi scaunul si simti caldura celei de-a opta chakre.
Traieste experienta de a te afla in aceasta sfera de lumina. Simte linistea si echilibrul care patrunde acest spatiu.Fii atenta la modul in care respiri. Constientizeaza inspiratia si expiratia.
Exploreaza interiorul acestei sfere de lumina cu constiinta. Cum este membrana interioara a sferei? Acesta este vasul care pastreaza sufletul tau in perioada dintre incarnari.
Cand simti ca ai explorat acest spatiu indeajuns, cu bratele intinse ridica-ti mainile incet precum paunul isi inchide penele pana cand ai adunat aceasta chakra luminoasa din nou deasupra capului.
Simte cum straluceste.
Adu-ti din nou mainile in zona pieptului in pozitie de rugaciune pentru a finaliza acest exercitiu.
-sursa- Text preluat si tradus din Manual de Munay ki, Alberto Villoldo-


Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu