Totalul afișărilor de pagină

19 nov. 2016

Hilarion -Mesajul săptămânii 30 octombrie -5 noiembrie 2016...

Primit de Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Preaiubiților,

În timp ce vă străduiți să rămâneți în echilibru și armonie în timpul acestor zile cu tot ceea ce se întâmplă în sfera voastră de rezonanță, voi constatați că energiile intensificate au efectul lor nu numai în cadrul propriului sistem, ci în toți cei care se află în sfera voastră de influență. Energiile dualității sunt de nestăpânit și este important să vă amintiți de scopul vostru pentru menținerea Luminii în timpul acestor vremuri. Este foarte ușor pentru voi care sunteți sensibili la energiile din jurul vostru să înțelegeți că sentimentele pe care le-ați experimentat sunt, în principal cele care sunt experimentate la nivelul conștiinței colective. Există multă frică și îndoială care sunt de nestăpânit în aceste vremuri - amintiți-vă acest lucru -centrați-vă și focusați-vă pe ceea ce sunteți si ceea ce susțineți.Acționați în concordanța cu ceea ce sunteți și ceea ce credeți , până în prezent nu ați fost duși în rătăcire; v-ați menținut poziția și ați rămas în interiorul esenței voastre de bază. Pe măsură ce energiile se intensifică și mai mult în zilele următoare, este important să vă faceți timp pentru a experimenta ceea ce va aduce bucurie, zâmbete, pace și inspirațe. Este important să vă concentrați asupra acestor lucruri; să vă luați timp mai des departe de îndatoririle și preocupările pământene și să luați o pauză pentru a ieși în natură și a face lucrurile pe care de obicei le amânați pe o altă zi, acele lucruri care vă ímplinesc și vă reîncarca propria energie. De aceste lucruri aveți nevoie pentru a vă aduna. Simțiți bucuria, râdeți des, râdeți tare, există atât de multă frumusețe în jurul vostru - aceasta umple fiecare loc și spațiu din mediul vostru - căutați-o și bucurați-vă de ea!

După această pauză, întrupați această energie în interiorul ființei voastre , pentru că atunci voi veți putea lua o decizie informată și clară cu privire la următoarea voastră mișcare. Întrucât acest an se apropie de sfârșit, este timpul pentru finalizarea a tot ceea ce ați stabilit să faceți în anii anteriori, momentul finalizării tuturor scopurilor, proiectelor și intențiilor pe care le-ați stabilit să le realizați. Aceasta este o aliniere în pregătirea pentru noul ciclu care începe în 2017, pentru că începe un nou ciclu de nouă ani. Acesta este momentul pentru a termina și încheia tot ceea ce aveți nevoie să finalizați, astfel încât să puteți începe în stare proaspătă.

În tărâmul posibilității puteți să vă recreați complet în noul ciclu;să recreați modul în care vă prezentați lumii, cum vorbiți, gândiți și simțiți.Nu este nevoie de aprobarea altora, acest lucru este în propriul vostru interes -nu interes egoist, ci în recunoașterea faptului că există un nou ciclu, care se prefigurează la orizont, astfel încât să puteți fi în măsură să profitați de toate energiile acelor vremuri iar acest lucru este foarte potrivit.Energia lumii din jurul vostru se schimbă moment de moment și este greu să vă mențineți intențiile și să vă concentrați dar veți putea să o faceți. Aveți toate instrumentele și cunoștințele de care aveți nevoie pentru a acționa în concordanță cu ceea ce credeți, pentru a rămâne aliniați cu aspectele mai înalte ale voastre.Indiferent de ceea ce se întâmplă în lumea din jurul vostru, știți înăuntrul vostru că totul este bine și a fost întotdeauna. Lumea merge înainte, totul este așa cum a mai fost, ceea ce are adevărata semnificație și valoare continuă și să se arate în fața voastră iar aceasta este zona pe care ar trebui să vă focalizați și concentrați.

Reconectați-vă la iubirea care se află în inima voastră și deschideți-vă inima cât de mult puteți în fiecare moment. Lumea are nevoie de iubire, lumea are nevoie de prezența voastră pașnică și liniștitoare iar acesta este un aspect important al activității voastre pe aceasta planetă. Noi suntem cu voi și rămânem alături de fiecare dintre voi, în timp ce abordați activitățile zilnice. Noi vă îndemnăm să luați acele pauze atunci când este necesar, în aceste vremuri tumultuoase, este important să luați mai multe, pauzele nu trebuie să fie de lungă durată, doar cât să vă simțiți reînnoiți și refăcuți în centrul ființei voastre.

Trimiteți lumina vindecătoare, iubire si energie acelor zone ale lumii, care se confruntă cu schimbări ale Pământului, care nu sunt printre cele mai fericite în acest moment. Aceste schimbări aduc o împreunare a oamenilor astfel încât acestia să lucreze la unison și în armonie unii cu alții, deoarece își dau seama de valorile importante în viața lor, acelea de cooperare, comunicare și unitate - acestea sunt cele mai importante valori care vor fi păstrate pe măsură ce diferite zone ale lumii vor experimenta evenimentele ce vor urma.În timp ce toată omenirea se îndreaptă spre necunoscut, există o împreunare a minților asemănătoare iar acest lucru aduce rezultate armonioase și pașnice în întreaga lume. Toată lumea se aduna in jurul celor care au nevoie și oferă ajutor și asistență,oferă iubirea și energiile lor iar acest lucru este pentru binele suprem al tuturor de pe planetă.

Noi vă sfătuim ca toate răspunsurile pe care le căutați ,adevărul cu privire la orice subiect, să-l căutați întotdeauna în voi, el este disponibil în voi înșivă. Cunoașteți acest lucru și aliniați-vă cu aspectele voastre mai înalte, cu puritatea care se află în centrul esenței voastre Divine. Acolo veți fi mereu în armonie cu Tot Ceea ce Este.Cunoașteți acest lucru și rămâneți puternici și focusați, știți că totul este bine, universul se transformă, Pământul se transformă și totul este așa cum ar trebui să fie.

Tot ceea ce trebuie schimbat este în procesul de schimbare și, prin urmare, lucrurile pot parea destul de intense. Toate aceste schimbări trebuie să aibă loc, am știut acest lucru de multe, multe decenii iar acum, suntem în mijlocul acestei schimbări. Aveți credința că totul este așa cum ar trebui să fie și că veți triumfa la sfârșitul acestei schimbări cu bucurie, pace și fericire într-un nou mod de a fi și un nou început abundent cu tot ceea ce este drept , bun și decent în lumea voastră și în lume în general. Sunteți iubiți, ați fost iubiți întotdeauna. Este timpul acum să străluciți această iubire, pentru a o radia în afară la alte persoane care au atâta nevoie de ea în timpul acestor vremuri.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2009-2016 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.-
-sursa- http://luminapegeea.blogspot.ro/

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu