Totalul afișărilor de pagină

21 nov. 2016

Îndoctrinarea care ne încetinește evoluția spirituală...

 Puține ființe umane se opresc să se întrebe dacă nu cumva credințele lor au fost vreodată în realitate ale lor . Ele trăiesc în limitele strâmte  ale gândurilor și concluziilor create de mințile altora. Mulți iau de-a gata programările de o viață și le consideră o parte firească din procesul nostru de socializare.Chiar și hainele pe care le purtăm, felul în care ne coafăm părul,felul de mâncare pe care îl consumăm au fost create de alții.Cât de des este manipulată viața noastră sau limitată de ideile celorlalți? Cât de des acceptați o convingere sau o credință gata stabilită numai pentru a intra în rândul lumii?
      Fiecare idee neconfirmată, limită sau convingere este o potențială capcană a minții, care ne încetinește evoluția personală sau spirituală. Începând din acest moment, luați aminte la numeroasele forțe exterioare care urmăresc să vă influențeze starea de conștiință. Orice gând sau idee care conține o formă de limitare sau o manipulare bazată pe frică reprezintă o capcană a minții. O viață de îndoctrinări fizice are un impact enorm , deorece mințile noastre sunt pline de mii de presupuneri care ne creează limitele, fricile și zidurile invizibile de care ne lovim în viața noastră.

      Toate acestea merg mult mai departe decât putem noi măcar să începem să ne imaginăm.Însăși baza civilizației umane este concluzia fermă, nedisputată că noi suntem ființe umane fizice; și totuși nenumărate experiențe extracorporale de la granița dintre viață și moarte confirmă că noi, ca și conștiințe nu deținem nici o formă biologică sau umană. De fapt, pe măsură ce ne prelungim o experiență extracorporală, forma noastră umană exterioară se dizolvă iar noi devenim o sferă sau un punct de conștiință ce există dincolo de orice densitate și formă.Cu alte cuvinte, corpul nostru uman este doar un vehicul temporar de care ne putem lipsi, a esenței noastre spirituale, adevărate, nonumane .Dacă credința fundamentală a tuturor civilizațiilor umane și al gândirii este complet greșită, atunci imaginați-vă doar cât de multe alte concluzii la care noi am ajuns sunt false? Ideea principală este să puneți totul sub semnul întrebării.
       Începând cu acest moment , observați-vă gândurile care vă limitează potențialul integral, de fiecare dată când un gând începe cu : ” Nu pot”, “Nu ar trebui”, ” Ar trebui”, “Trebuie”, ” Nu sunt capabil să”. Deveniți conștienți de gândurile restrictive care sunt impuse în mintea și în viața voastră. Puneți totul sub semnul întrebării. Numai noi putem să rupem acest cerc vicios al condiționărilor care ne împiedică să ne atingem întregul potențial.
William Buhlman:” Aventuri în viața de dincolo”

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu