Totalul afișărilor de pagină

29 nov. 2016

Despre Initierile Reiki ...

Cred, ca toti dintre voi, care sunteti practicanti Reiki sau doriti sa deventi, sunteti informati ca o initiere pentru un grad/nivel al unui sistem Reiki, consta in efectuarea de catre Maestrul Instructor Reiki a unui numar de acordaje, pe care le primeste studentul caruia i se face initierea.
Scriu despre initierile Reiki (fie Usui, Karuna,Karuna Ki etc) caci multi din studentii mei care au primit acordajele de Maiestru Instructor Reiki, isi pun intrebarea cat de repede si in ce conditii pot face si ei acordaje Reiki pentru diferite grade/nivele.
            Cred, in primul rand, ca si aici, se poate aplica proberbul “Graba strica treaba”.
De ce?
Ca sa dau un raspuns cat mai clar, va reamintesc ca initierea are trei aspecte importante:
I. - de ritual, adica aspectul fizic care rezulta din toate miscarile facute de catre Maestrul Instructor Reiki asupra receptorului, in procesul de acordaj.
II. - un aspect energetic, caci receptorului i se deschide chakra coroanei  si canalul Governor - sau Shushumna ca in Qi Gong - pentru ca Energia Universala/Lumina de la Sursa de Energie, sa ajunga sa poata fi transmisa de acesta prin palme catre sine/autotratament sau catre alte persoane/tratament.
III. - un aspect spiritual, caci prin initiere studentul, care devine practicant Reiki capata un numar de Ghizi Spirituali.
Sunt convins ca stiti toate aceste date, dar le-am reluat caci ma voi referi, in continuare la ele.
            Maestrul care face Initierea trebuie sa stie la perfectie ritualul de realizare al acordajelor, asa cum l-a primit de la Maestrul sau; el trebuie reprodus perfect. Desigur ca acest lucru cere antrenament, rabdare si o autoapreciere corecta pentru a simti cand esti pregatit sa faci Initierea.
            Cu privire la aspectul energetic, trebiue sa mentionez, ca Maestrul Instructor care face initerea Reiki, transmite celui care primeste Initierea, in cadrul procesului energetic, o particica infima din Energia/Lumina sa.
Ce rezulta de aici?
In primul rand, rezulta ca Maestrul Instructor Reiki, trebuie sa aiba vechime destul de mare ca practicant Reiki, dupa parerea mea de cel putin un an de cand a primit gadul de Maestru Instructor Reiki, pentru ca Maestrul Reiki sa fie foarte curat energetic, ca urmare a autotratamentelor pe care si le face, si pentru ca Lumina de la Sursa, inmagazinata in el, sa fie suficient de mare pentru a avea rezerve care sa ii permita sa cedeze din ea studentului care primeste Initierea.
In al doilea rand, este important ca Maestrul Instructor Reiki, care doreste sa faca initieri, sa fie si un practicant constant al terapiei Reiki, aplicata altor persoane; caci dupa cum bine stiti practicarea permanenta a tratamentului Reiki, aplicat altor persoane, va permite sa transmiteti din ce in ce mai multa Lumina prin palmele Dvs., caci prin tratament se intareste canalul Governor al terapeutului, si in consecinta puteti transmite din ce in mai multa Lumina.
In al treilea rand, cred, de asemenea, ca este foarte bine, ca Maestrul Instructor Reiki care doreste sa faca initieri sa se autoevalueze, cat mai obiectiv, pentru a decide care este momentul cel mai ptrivit in care sa inceapa sa faca initieri.
In cazul in care, momentul ales nu este optim, efectele sunt negative asupra recetorului care primeste initierea, cu consecinte negative asupra evolutiei ca practicant Reiki a acestuia.
Din pacate, am avut multi practicanti Reiki, care au venit sa primeasca, din nou initieri in cadrul cursurilor mele, caci nu simteau bine Energia Reiki.
Prin repetarea Initierii cu mine, dupa primirea acesteia, practicantii Reiki au simtit energia Reiki asa cum este normal sa se simta de practicantul Reiki, dupa primirea Initierii.
Asa ca sfatul meu este: Nu va grabiti, caci daca trebuie sa faceti Initieri Reiki, veti face!
Va doresc, tuturor, multa sanatate si numai bine.
-sursa- http://cev-reikiradiestezie.blogspot.ro/2010/10/despre-initierile-reiki.html-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu