Totalul afișărilor de pagină

28 nov. 2016

Totul se intampla cu un motiv...

Atunci cand ai nevoie de ajutor intr-un anume aspect al vietii tale, Dumnezeu iti trimite oamenii care te pot ajuta. Depinde insa de tine sa poti sa-i mentii in viata ta sau nu. In multe cazuri atunci cand cunosti o noua persoana, stii instinctiv ca o cunosti sau ca trebuie sa apara acum tocmai ca sa te ajute sa depasesti anumite blocaje.
Acesti oameni apar in viata ta cu un motiv, te invata o lectie sau pur si simplu sunt meniti sa te ajute sa treci peste anumite probleme, si sa stii cum sa te descurci in continuare. Acesta este unul din principalele motive pentru care oamenii imi solicita sedinte: pentru ca de multe ori nu stiu ce ar trebui sa faca in continuare, si Dumnezeu gaseste o modalitate ca aceasta informatie sa ajunga la ei pe o cale in care ei ar putea s-o inteleaga.
Trebuie sa stii ca, din pacate oamenii invata doar din experientele negative, asa ca nu fii trist daca treci prin anumite experiente. Gandeste-te ca sufletul tau a ales inainte de a veni la reincarnare in ce familie sa vina, tocmai ca sa depaseasca anumite obstacole. Si de multe ori, dupa experientele neplacute noi descoperim cat de puternici suntem.
Oamenii pe care ii intalnesti si care te ajuta sa treci peste anumite bariere sunt de fapt oamenii care te formeaza ca om si personalitate. Daca cineva te raneste, iti raneste inima, trebuie sa-l ierti, si sa te gandesti ca ti-a dat o lectie: fii atent cui ii deschizi inima de acum inainte. Daca cineva te iubeste, iubeste-l si tu neconditionat, pentru ca te invata lectia iubirii: cum sa te iubesti si pe tine, dar si pe cine merita.
Poti sa faci din viata ta tot ce doresti: trebuie numai sa te decizi, si Dumnezeu iti va scoate in cale oamenii potriviti meniti sa te ajute si sa te puna pe calea cea buna.
-sursa-http://www.programespirituale.com/totul-se-intampla-cu-un-motiv/- 

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu