Totalul afișărilor de pagină

5 nov. 2016

MUDRA averii: Kubera Mudra ...

Mudra înseamnă „sigiliu” în sanscrită. Fiecare poziție are un efect specific.
Kubera Mudra
În India Kubera este zeul bogăției. Prin urmare, Kubera mudra sau Mudra averii reglează energia creşterii fluxului financiar şi a bunăstării.
Mulți oameni cunosc mudra ca „Tehnica celor trei degete”. Este evident că ceva se întâmplă atunci când degetele lui Marte, Jupiter, Saturn își unesc forțele.
Kubera Mudra creşte puterea de realizare a dorinţelelor. Este folosită pentru atingerea scopurilor, pentru îndeplinirea obiectivelor, găsirea obiectelor. Este  mudra de manifestare a lucrurilor în lume, fie că este vorba de avere, atingerea unui obiectiv, sau de a găsi ceva. Ea aduce bucurie și seninătate în creere. Kubera mudra ne permite să aducem la lumină dorințele pe care ni le-am dori îndeplinite. 
O puteţi folosi atunci când stabiliţi obiective și intenții.

Utilizați această mudra pentru a aduce visele în realitate. Vă sugerez să utilizați această mudra în fiecare dimineață pentru a vă seta în mod activ intenţia pentru acea zi, şi/sau seara pentru a vă programa ziua ce va urma.

De asemenea, o puteți utiliza atunci când vă simţiţi plini de griji, când începeţi un nou proiect, la efectuarea unui apel telefonic important, sau în orice moment în care doriți să utilizați puterea ca un creator deliberat. Ea ajută să se risipească temerile și să vă concentraţi asupra a ceea ce vreţi cu adevărat. Chiar mai important, ajută „să meargă și Dumnezeu cu dvs.”

Kubera Mudra Beneficii:

Focalizează și concentrează energia pentru ceva puternic dorit.
Încarcă cu putere viitoarele planuri (goluri și ceea ce vreţi îndeplinit). (Mulţi o folosesc atunci când doresc să pună mai multă forță în spatele planurile lor de viitor.)
Dă încredere, seninătate, calm și pace, risipeşte temerile, oferă trezire interioară.
Poate fi, de asemenea, folosită pentru a găsi ceva (obiect pierdut, loc de parcare, o anumită rochie, o carte, informațiile necesare, etc.).
Din punct de vedere fizic, deschide și decongestionează sinusurile frontale. Țineți mudra în timp ce respiraţi ca şi cum aţi mirosi o floare, timp de câteva minute și se repetă de 2-3 ori pe parcursul zilei.

Efectuarea Mudrei:
În mintea dvs, formulaţi-vă dorința sau obiectivul foarte clar în cuvinte. Întreabați-vă inima dacă acest lucru este bun pentru dvs și dacă aceasta îmbogățește lumea înconjurătoare.
Alegeţi o poziție confortabilă (de preferință, poziția lotus), formaţi mudra:
Închideţi ochii. Palmele pe coapse. Uniți vârfurile degetului mare, degetului arătător și degetului mijlociu, îndoiți celelalte două degete spre mijlocul palmei. Se face acest lucru cu ambele mâini.
Respiraţi liber și complet. Găsiţi un ritm al respirației. Încercați ca inspirul și expirul să aibă aceeași lungime şi adâncime.
 Concentraţi-vă asupra atragerii bunăstării. Vizualizaţi rezultatul dorit în timp ce repetaţi afirmația: „Eu fac tot posibilul, iar Dumnezeu va face restul.” Spuneţi dorința într-un mod pozitiv, cu voce tare, de trei ori.
(Vizualizaţi obiectivul dvs., viitorul dvs., sau dorința dvs. specială, în toate culorile. În acelasi timp, aveţi sentimentul ca și cum ar fi fost deja realitate. Ideea este puterea de procreare, același lucru este valabil pentru scopurile și dorințele noastre. Este evident că trebuie să aducem propria noastră contribuție la acest proces.)
Intensitatea focalizării este mai importantă decât timpul pentru această mudra. Este posibil să descoperiţi că dorințele mai elaborate, mai profunde, necesită mai mult timp. Durata: 1 minut la 1 oră.
 Se poate repeta ritualul zilnic, timp de 2-3 minute, la început, urmând ca după un timp să măriţi durata. Este indicat sa fie făcut dimineaţa, sau seara.
Unele persoane, în timpul efectuării acestei tehnici, se concentrează pe un punct dintre sprâncene pentru a acumula energie.

Lăsaţi să vă ghideze intuiția și exploraţi!

-sursa- http://uniuneaspirituala.blogspot.ro/2016/03/mudra-averii-kubera-mudra.html-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu