Totalul afișărilor de pagină

21 feb. 2017

KIESHA: ”Cea mai mare rana a Planetei se datoreaza faptului ca nu ne iubim. Cine sunteti cu adevarat? Va iubiti pe voi insiva?”...

”Planeta va renaste, dar daca dorim sa ne continuam evolutia impreuna cu ea trebuie sa incepem sa traim confrom legilor sufletului, inimii.
Cu cat emani mai multa iubire, cu atat devii mai inteligent. Este singura noastra sansa! Nu este o poveste, este o realitate.
Multi dintre noi ne ducem vietile fara sa fim constienti de ce se intampla, dar chiar se intampla.
In loc sa traim dominati de frica, stramosii nostri ne spun sa traim inspirati de iubire, din ce vom iubi mai mult, vom fi mai inteligenti.
Daca vom fi iubire, vom primi raspunsurile pentru a salva Planeta noastra, si astfel ni se va permite sa ramanem, daca nu, copii nostri nu vor mai avea un viitor aici.
Nu alta generatie a fost aleasa sa traiasca acum pe acest pamant, ci voi ati fost alesi, pentru ca se spune ca suntem cele mai puternice suflete care am trait vreodata pe Pamant.
Fiecare dintre noi ne-am nascut in aceasta lume in care regulile si religiile sunt create de oameni.
Acum a sosit momentul sa spunem ca toate acestea nu sunt de ajuns. Singura modalitate in care ne putem schimba si ne putem salva pe noi insine este sa ne amintim cine suntem cu adevarat.
Ni s-a spus ca Dumnezeu este separat de noi, religia ne-a invatat ca suntem pacatosi si rai si ca trebuie sa facem ceva pentru a ajunge in rai.
Dar astazi va voi spune ceva ce nu ar trebui sa uitati niciodata: Voi sunteti Dumnezeu!
Sufletul vostru este Dumnezeu! Nu ati fost separati de Dumnezeu! Fiecare dintre voi are un ”Eu sunt” suprem, un sine suprem.
Dumnezeu este cunoastere, Dumnezeu este totul, Dumnezeu este lumina si iubire. Dumnezeu este toata creatia, Dumnezeu a creat sufletul vostru si sufletul vostru este in voi.
Doar ego-ul va separa de Dumnezeu.
Religia preia puterea oamenilor, ii separa de Dumnezeu, preia conducerea vietii voastre pamantesti si chiar si a celei de apoi. Nu le mai dati puterea voastra!
Nimeni nu are dreptul sa spuna daca il meritati sau nu pe Dumnezeu. Sunteti co-creatori ai propriei voastre vieti.
Cea mai mare rana a Planetei se datoreaza faptului ca nu ne iubim. Cine sunteti cu adevarat? Va iubiti pe voi insiva?
Energia iubirii este de zece ori mai puternica decat energia urii.
Momentan domina nivelul de constiinta al mintii, de aceea gandim totul in loc sa luam decizii inspirate de traire.
Tot ce avem de facut este sa fim iubire. Iubirea este raspunsul la TOT.” (Little Grandmother Kiesha )
-sursa-http://oficialmedia.com/kiesha-cea-mai-mare-rana-a-planetei-se-datoreaza-faptului-ca-nu-ne-iubim-cine-sunteti-cu-adevarat-va-iubiti-pe-voi-insiva/-

Inchei cu Trebuie sa Traiesc.
gabriella.

Un comentariu:

  1. Totul e o realitate .
    Dumnezeu e cu noi chiar daca nu-l vedem .
    Am fost salvat de multe ori de Dumnezeu si pentru asta âi multumesc si ma rog.
    Iubirea e o realitate ..iubesc si daruiesc iubire celor ce o accepta .Iubesc viata ,iubesc credinta mea si nu vreau sa gresesc ,sa fac rau la nimeni dar sant obligat in unele situatii sa gresesc.Pentru asta dau socoteala la judecata Domnului,pana atunci traiesc,iubesc si daruiesc pe aceasta planeta !

    RăspundețiȘtergere