Totalul afișărilor de pagină

26 mai 2017

Blocaj energetic al banilor? Iată o mudra simplă, care atrage bunăstarea!...

Multe persoane se confrunta cu dificultati financiare, desi muncesc din greu, se zbat cat de mult pot, insa duc constant lipsa de bani. Iti suna cunoscut?Stiai ca aceasta problema este cauzata de un camp energetic?
In randurile de mai jos vei invata cum sa elimini acest blocaj printr-o metoda extrem de simpla!
Se intampla ca, in unele situatii, campul energetic al bunastarii sa fie instabil, si sa se blocheze periodic.
Pentru stabilizarea fluxului financiar, se recomanda o mudra speciala, care presupune mentinerea degetelor intr-o anumita pozitie.
Aceasta este folosita de secole, in budism si hinduism, si se bucura de o popularitate ridicata. Efectul este incredibil!
Iti sugeram sa iei in considerare si sa pui in aplicare aceasta mudra, care regleaza energia cresterii fluxului financiar si a bunastarii.
Aceasta mudra asigura un flux regulat al energiei si bunastarii materiale. Insa acest lucru nu inseamna ca banii vor incepe sa cada din cer. Beneficiile vor aparea, in masura in care iti sunt necesare. Nu mai mult, nu mai putin, ci suficient incat sa te simti prosper si indestulat.
Cum sa pui mudra in aplicare?Pune mainile cu palmele spre fata. Uneste-le, lipind degetele mici. Uneste indexul si degetul mijlociu cu degetul mare; la fiecare dintre maini. Inchide ochii, relaxeaza-te si coordoneaza-ti respiratia: inspira si expira adanc.
Concentreaza-te, in acest timp, doar asupra atragerii bunastarii si canalizeaza-ti energiile catre acest aspect. Bucura-te de aceasta sursa de energie. Repeta ritualul zilnic, timp de 2-3 minute, la inceput, urmand ca dupa un timp sa maresti durata. Este indicat sa fie urmat dimineata, sau seara.
Aceasta mudra inteleapta este potrivita oricui isi doreste o imbunatatire a situatiei financiare.
-sursa-Cristian Iacov-Iti transmit din suflet Lumina si Iubire,
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu