Totalul afișărilor de pagină

11 mai 2017

Ștergerea amintirilor...



Detașarea este adesea menționată ca fiind necesară pentru creșterea spirituală, dar acest lucru poate fi un proces înfricoșător. Mulți oameni se tem de detașare.
Relaxează-te! În primul rând, ai O MULȚIME de amintiri de curățat și șters. În al doilea rând, ștergerea amintirilor nefuncționale, va deschide mai multe uși și va aduce oportunități mai bune, oameni noi, mai mult sprijin și mai multe persoane cu care să cureți!
Mulțumește-i lui Dumnezeu că nu ești tu cel responsabil să decidă ce amintiri să fie șterse. Singura ta treabă este doar să dai permisiunea. Odată ce decizi să îți asumi responsabilitatea 100%, partea din tine care știe mai bine, partea care te-a creat și care te cunoaște mai bine decât oricine altcineva, – pe care unii dintre noi o numim Dumnezeu – va ști care sunt amintirile de care ești gata să te detașezi.
De ce nu ne putem elibera de toate amintirile dintr-o dată?”
Ei bine, nu e așa de simplu. Este important să realizăm că trupurile noastre sunt de asemenea amintiri, și dacă Dumnezeu ar șterge toate amintirile noastre, corpurile noastre nu ar putea să suporte.
Profesorul meu, Dr. Ihaleakala Hew Len spune că, dacă s-ar întâmpla asta, trupurile noastre ar arăta ca niște prune uscate.
Deci, poți vedea cât de minunat este asta? Nici nu ai nevoie să ști ceea ce se șterge. Partea din noi care este perfectă știe exact de ce anume suntem gata să ne detașăm și va șterge doar acele amintiri.
Da. Totul este doar despre “amintiri”. Când apare ceva în viața ta, aceasta este doar o amintire recurentă. Ai putea crede că purifici ceva legat de o anumită persoană, sau cu guvernul, sau casa, sau banii, dar în realitate nu știi niciodată cu ce cureți. Numai Dumnezeu știe.
Trebuie să vreau asta cu tot dinadinsul? Trebuie să simt cu adevărat?”
Lasă-mă să te întreb ceva. Atunci când apeși tasta „Delete” de pe tastatura computerului, trebuie să vrei cu tot dinadinsul? Când o faci, nu trebuie să “simți” că ai șterge ceva? Sau mai bine, zâmbești și simți compasiune atunci când apeși tasta ”Delete”?
Nu, tu nu trebuie să vrei cu adevărat sau să simți. Nici măcar nu trebuie să înțelegi. Ai încercat vreodată să înțelegi cum se descarcă un program în calculatorul tău?
În Ho’oponopono, spunem mereu, “Te rog, doar fă-o, doar spune!” Asumă-ți responsabilitatea 100% pentru amintirile și programele care atrag lucruri în viața ta și apoi detașează-te!
Noi trebuie să fim dispuși să avem încredere și să știm în inimile noastre că de fiecare dată când ne facem partea noastră (dăm permisiunea, ne detașăm). Dumnezeu își va face partea Lui, garantat.
-sursa- Mabel Katz-
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu