Totalul afișărilor de pagină

10 mai 2017

Vindeca-ti anumite traume (metoda Joe Vitale)...

Du-te spre centrul sentimentului si intreaba-l inca o data care este motivul pentru care este in viata ta. Pe masura ce te apropii de centrul sentimentului, incepe sa-l dublezi si sa-ti doresti sa vezi cauza si sa se elimine. Observa ce anume se intampla in corpul tau atunci cand simti emotia respectiva, si intensific-o. Conform legii cuantice 2 emotii contradictorii nu pot sa existe in acelasi timp: fie se dizolva sentimentul, fie se intensifica. Important este sa-ti doresti sa se dizolve.

Atunci cand simtim prezenta unui sentiment care ne supara, vrem neaparat sa il eliminam. Poti sa incerci asta prima data, dar ulterior incearca sa nu mai faci asta. Lasa-l sa se manifeste in viata si in corpul tau asa cum trebuie. Cand renunti sa mai elimini sentimentul, de multe ori scade in intensitate si dispare. Daca nu dispare, retraieste-l din nou.
Gandeste-te la teama ta si pune mana pe abdomen si pe piept si incearca sa-ti dai seama ce nota ai da sentimentului. Incearca sa urezi bun venit sentimentului si vezi ce vrea sa-ti transmita. Este foarte posibil sa obtineti informatiile pe care le doriti inca de prima data, si sentimentul sa se evapore. Daca insa nu a slabit in tensiune, repetati procedeul si intrati cat mai mult in sentiment
Simte emotia sentimentului respectiv in corpul tau. Priveste zona unde este sentimentul ca pe o energie rosie stralucitoare. Inconjoara energia cu o sfera si leaga balonul cu o ata. Lasa balonul sa pluteasca afara din mintea si corpul tau. Priveste cum zboara balonul, tot mai sus si mai departe, cum se face din ce in ce mai mic, pana cand dispare complet din mediul tau vizual.

Simte emotia sentimentului respectiv in corpul tau. Priveste zona unde este sentimentul ca pe niste picaturi de apa si vizualizeaza cum aceste picaturi pica pe asfalt si se sparg si apoi se evapora.

Dupa ce dispare sentimentul principal si cauza, iubeste ceea ce ramane in golul ramas. Spune da si te iubesc oricarui sentiment care apare ulterior.
Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu