Totalul afișărilor de pagină

9 mai 2017

Cum sa rugam ingerii sa vindece alta persoana...

Este intotdeauna un act de iubire sa-l rogi pe Dumnezeu sa ajute o alta persoana. Nu este o incalcare a liberului arbitru al altei persoane, pentru ca aceasta poate alege sa asculte sau nu sfaturile ingerilor. Pentru provocari ale corpului fizic nu exista vindecator mai bun decat arhanghelul Rafael. Numele inseamna „Dumnezeu vindeca”, si el poate aduce o eliberare imediata de suferinta.  Rafail straluceste cu o minunata energie vindecatoare de lumian verde, asemanatoare smaraldului. Adesea, arhanghelul inconjoara partile dureroase ale corpului cu aceasta lumina.
Rafael poate fi alaturi de orice persoana, pentru ca nu-l ingradesc limitarile de timp si spatiu. Poate sa vina imediat atat langa dvs, cat si langa persoanele iubite. Rafael este un vindecator puternic, care actioneaza ca un chirurg spiritual eliminand teama si intunericul din trupul si din mintea noastra.
Dupa ce l-ati chemat pe acest arhanghel este cel mai bine sa-i permiteti accesul deplin in mintea, trupul si sufletul dvs. In acest fel, el isi poate indeplini functia daruita de Dumnezeu de a contribui la vindecarea completa a oricarei afectiuni.
Chemati creatiile ceresti ale lui Dumnezeu sa va ajute si sa va calauzeasca imediat ce deveniti constienti de vreo durere interioara, atat pentru dvs cat si pentru persoanele apropiate. Ingerii sunt aici pentru a va ajuta sa va vindecati viata si ei vor sa le cereti ajutorul.
-sursa- Doreen Virtue.

Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu