Totalul afișărilor de pagină

30 mai 2017

Karma vieții sau cum să înveți să taci de 9 ori...

Există câteva reguli simple și verificate. Dacă le urmezi, poți să înveți să folosești efectiv cuvintele.
Vorbirea are o energie aparte, pe care o transmitem în lume. Există un rol karmic al cuvintelor în viața noastră. Anume cu ajutorul cuvintelor putem crea propria fericire, acea stare de euforie și împlinire. De aceea fiecare gând de-al nostru, transformat în cuvinte, ne programează viitorul. Trebuie să ne iubim, să ne apreciem și să tratăm cuvintele cu respect.
1. Elimină cuvintele negative. „Mereu voi rămâne singură”, „Mereu voi fi nefericită”, „Nu-l merit”, „Nu am noroc” – sunt expresii negative pe care le formăm în subconștientul nostru, programând astfel un model de comportament. Vorbite în glas, aceste cuvinte absorb toată energia pozitivă care te înconjoară. Învață să-ți controlezi gândurile, să înțelegi că viața este frumoasă și e aiurea să disturgi totul din cauza unor cuvinte.
2. Exclude din discurs exprimarea categorică. Uită de expresii ca „mereu” sau „niciodată”. „Uneori”, „de câteva ori” sunt mai potrivite.
3. Cere ajutorul de la apropiați. Nu-ți fie teamă să ceri ceva.4. Niciodată nu te judeca. Nu spune „Sunt grasă”, „Sunt proastă”, „Sunt un nimeni”. Umple-ți gândurile cu expresii: „Sunt frumoasă”, „Sunt fermecătoare”, „Sunt eu”.
5. În loc de „Nu pot” spune „Vreau și voi face!” În loc de „E imposibil” spune ”Voi reuși”. Treptat, vei remarca cum viața ta se va schimba spre bine și chiar vei reuși totul.
6. Învață să-ți asculți gândurile. Întreabă-te: la ce mă gândesc acum? Ce este în capul meu? Rezervă-ți jumătate de oră pe zi să faci acest ritual.
7. Încetează să te critici și să te crezi rea. Alungă din capul tău aceste gânduri. Nu-ți face griji din cauza unui conflict. Nu te învinovăți pentru toate lucrurile care se întâmplă în jur.
8. Laudă-te mai des. Spune „Eu mă accept”. Fă asta în fiecare dimineață. Este experiența ta și cu ajutorul ei îți formezi calea ta individuală.
9. Fii recunoscătoare lumii pentru ceea ce ai. Învață să te bucuri pe interior de toate. Spune în glas cât de mulțumită ești.
Cuvintele joacă un rol uriaș în determinarea karmică a vieții noastre. Ai grijă ce spui, ai grijă ce gândești.
-sursa-http://devorbacutine.eu/karma-vietii-sau-cum-sa-inveti-sa-taci-de-9-ori/
Iti trasmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu