Totalul afișărilor de pagină

27 mai 2017

Cercetatorii germani DEMONSTREAZA CA EXISTA VIATA DUPA MOARTE!...

O stire uimitoare circula pe Internet despre o echipa de psihologi si doctori de la Unviersitatea Tehnica din Berlin. Aceasta echipa de experti sustin ca exista viata dupa moarte intr-o forma oarecare si ca acest lucru a fost dovedit prin experimente clinice. Anuntul vine ca un rezultatul a unui studiu care examineaza experiente aproape de moarte supervizate medical care induc moartea clinica in pacienti timp de 20 de minute pana cand sunt reanimati.Acest studiu de 4 ani a inclus 944 de voluntari si o combinatie de medicamente cum ar fi epinefrina si dimetiltriptamina, care permit corpului sa supravietuiasca acest proces si cel de reanimare intact. Urmand moartea clinica, o stare comatoasa temporara a fost indusa pacientilor.  Pentru acest lucru, medicii au folosit un mix de medicamente care au fost filtrare prin ozon din sangele pacientilor la 18 minute in timpul procesului de reanimare.
Acest experiment de 20 de minute a fost facut posibil doar de catre o noua masinarie de resuscitare cardiopulmonara – AutoPulse, care a intrat in uz foarte recent. In ultimii cativa ani, acest timp de echipament a fost folosit sa reanimeze oameni care fusesera intr-o stare de moarte clinica undeva intre 40 si 60 de minute.Cercetarea aceasta a fost condusa de Dr. Berthold Ackermann si echipa lui, care au monitorizat atenti experimentul si au inregistrat marturiile diferitilor participanti. Rezultatele au demonstrat ca toti subiectii aveau ceva amintiri din experientele lor de moarte clinica, majoritatea fiind similare. Au exista insa variatii de la un pacient la altul.

Majoritatea testimonialelor au inclus un sentiment de detasare din corp, sentimente de zbor, liniste deplina, siguranta, caldura, un sentiment de dizolvare completa, si prezenta unei lumini atotcuprinzatoare.

Echipa de doctori a fost constienta de repercusiunile pe care aceste experiente le-ar putea avea asupra majoritatii oamenilor, mai ales dupa ce au clarificat ca credintele religioase nu au avut nici un impact asupra pacientilor implicati in acest experiment. Studiul a inclus oameni de diferite religii si credinte.
Desi experientele acestea aproape de moarte au fost descrise in diverse ipoteze de-a lungul timpului, si atribuite halucinatiilor, dr. Ackermann si echipa lui ofera noi idei. Ei sugereaza existenta unui dualism intre minte si corp.
In cuvintele doctorului Ackermann: „Stiu ca rezultatele noastre ar putea deranja diversele credinte ale oamenilor. Dar intr-un fel, tocmai am raspuns la una dintre cele mai mari intrebari din istoria omenirii, asa incat sper ca acesti oameni ne pot ierta. Da, exista viata dupa moarte, si se pare ca acest lucru se aplica oricui.”
TRADUCERE: Echipa dr. Andrei Laslau
SURSA: healthylifestar
 Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu