Totalul afișărilor de pagină

20 mai 2017

Zece adevăruri spirituale care nu sunt învățate în școli… Dacă toți le-am cunoaște, am putea schimba lumea radical!...

Ce ar fi lumea noastră de astăzi dacă cele zece adevăruri spirituale din acest articol ar fi fost predate în școlile noastre, precum și în mass-media noastră oficială? Cum am putea schimba sistemul, introducând aceste subiecte pentru generațiile viitoare? Cum ar fi lumea dacă aceste adevăruri spirituale ar fi recunoscute în mod oficial?
1. Noi, oamenii, suntem ființe spirituale aflate într-o călătorie. Înainte de a ne naște în acest corp fizic, ne-am planificat un moment în timp în care vom începe să ne trezim și vom ști să răspundem la întrebarile: “Cine suntem și ce căutam aici?” Pântecele mamei noastre a fost pentru noi ca un tunel de uitare și am știut dinainte care este cel mai mare risc: acela de a nu ne mai aminti niciodată în această viață. Noi nu am fost niciodată deconectați de la sursa noastră de lumină; provocarea noastră este aceea de a ajuta să crească pilonul nostru interior de lumină, în amintirea a ceea ce suntem cu adevărat.
2. Sufletele noastre nu mor niciodată; nu vom schimba decât vehiculul. Atunci când este timpul să deconectăm cordonul vieții de la corpul nostru fizic, sufletul nostru se ridică în afara corpului nostru fizic. Luăm cu noi experiența vieții noastre, dar concentrarea noastră se schimbă la un nivel ușor diferit de vibrații. Noi nu vom mai avea aceeași formă fizică într-o viața viitoare, și asta pentru că sufletul nostru nu are formă. Fiecare viață ne aduce mai multă experiență și înțelepciune.
3. Totul este energie ce vibrează la o anumită frecvență. Toate lucrurile vii de pe pământ au conștiință, chiar și pietrele și copacii. Fiecare lucru este conectat la “arborele vieții” sau la o sursă de energie infinită. Ne putem conecta la conștiința copacilor și pietrelor și putem chiar iniția conversații cu ei pe frecvențele lor particulare de vibrație. Corpurile noastre sunt 90% apă și pot fi programate și modelate câtre o anumită frecvență de vibrație prin gânduri, sunet, culoare și dragoste. În momentul în care am înțeles vibrațiile, atunci putem vindeca orice boală sau indispoziție din organism prin schimbarea vibrației.
4. Gandurile noastre creează realitatea noastră. Toate gândurile sunt energie care se manifestă în ceea ce vedem ca realitate. Întotdeauna, a fi conștienți de gândurile noastre este unul dintre primii pași în luarea responsabilității în ceea ce privește co-crearea propriei realități. Este un concept simplu, dar necesită conștientizare și muncă. În cazul în care fiecare persoană de pe Pământ și-ar îndrepta gândurile sale către pace și dragoste, atunci în lume nu ar mai exista nici război și nici tiranie. Concentrându-ne pe gânduri negative, vom crea o frecvență de vibrație mai mică; dacă ne vom concentra pe gânduri pozitive, putem crește frecvența de vibrație. Realitatea noastră este o manifestare a ceea ce creăm prin modelele noastre de gândire.
5. Noi ne aflăm aici pentru că am fost așteptați aici. Există mai multe rase și dimensiuni de ființe pe această planetă: îngeri, heruvimi, arhangheli, sirieni etc. Noi ne-am oferit voluntari pentru a fi aici, în acest moment, răspunzând astfel apelului planetei Pământ care a strigat după ajutor. Am venit aici din alte galaxii, universuri și cosmosuri. Mulți au venit aici de fiecare dată când a existat o șansă pentru a obține o “vârstă de aur”, după “cadere”.
6. Cei mai mulți dintre noi ne-am mai întrupat aici înainte, de mai multe ori, cu scopul de a ne pregăti pentru viața aceasta. Există suflete care sunt aici pentru a fi conducători sau îndrumători de cale spirituală, dar există și suflete care au dorit să fie aici doar pentru a asista la creșterea vibrației rasei umane. Mulți dintre noi avem mai multe “clase” de absolvit, pentru a deveni proprii maeștri în procesul reîncarnării.
7. Nu suntem niciodată singuri. Nu am putea exista aici fără ajutorul ghizilor noștri spirituali, ființe vibraționale înalte de lumină care au făcut pacturi cu noi în a ne a ajuta în calea spre ascensiune. Acești ghizi spirituali există într-un alt nivel vibrațional sau dimensional decât al nostru, și, prin urmare, cei mai mulți dintre noi nu îi putem vedea. Ei sunt mereu cu noi și ne așteaptă cu răbdare ca noi să le cerem ajutorul. Ei ne respectă liberul arbitru și nu pot interveni dacă noi nu le cerem acest lucru. Cele mai multe îndrumări vin din interior, ca o intuiție, printr-un proces de telepatie; mesajele pot veni, de asemenea, și de la alți oameni, care sunt un fel de “intermediari” ai ghizilor noștri spirituali
8. Timpul este o iluzie. Avem un trecut și am fost deja în viitor. Majoritatea particulelor noastre de energie (sufletele noastre) există într-un loc fără timp. Timpul este creat în scopul de a experimenta și face parte dintr-un experiment controlat. Meditația este cheia pentru a ne întoarce în locul fără timp, acolo putând găsi toate răspunsurile.
9. Ascensiunea nu înseamnă a merge undeva. Ascensiunea este o stare de a fi, o concentrare spre conștientizare și o conștiință într-o frecvență vibrațională mai înaltă. Nu mergem nicăieri, ci pur și simplu redescoperim locul din care credeam că suntem plecați. Noi suntem deja ceea ce ne dorim să fim; doar trebuie să fim din nou conștienți.
10. Iubirea este totul. Găsirea și reconectarea la sentimentul de iubire este cel mai important lucru pe care îl putem face noi, ca oameni. Iubirea necondiționată este cheia pentru a ne întoarce la Sursă. Fără iubire, nimic nu e.
 Dacă aceste 10 adevăruri ar fi cunoscute și puse în practică de toți, atunci întreaga omenire s-ar putea schimba enorm. Invidia, războiul, dușmănia, ura, egoismul… toate aceste lucruri ar putea dispărea într-o clipită, iar tot ce-ar rămâne ar fi doar iubirea, pacea și liniștea spirituală. Nu-i așa că ar fi minunat? De aceea, împărtășiți acest articol la cât mai mulți oameni… poate reușim să declanșăm împreună o anumită schimbare pozitivă în rândul oamenilor! 
-sursa- almeea.com


Iti transmit din suflet Lumina si Iubire.
gabriella.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu